بررسی تلویزیون Hisense H8G ULED

Hisense H8G ULED TV review

تلویزیون یو ال ای دی هایسنس (Hisense) مدل H8G به عنوان یکی از بهترین مدل های تلویزیون در بازار، گزینه مناسب برای کسانی است که می‌خواهند کیفیتی در حد تلویزیون‌های رده بالا را با قیمتی رقابتی تجربه کنند. تلویزیون Hisense مدل H8G مجموعه‌ای از ویژگی‌های منحصربه‌فرد همچون کیفیت 4k، دالبی ویژن، HDR10+ و سیستم عامل اندروید تی وی (Android TV OS) را با قیمتی بسیار مناسب نسبت به مدل‌های همرده عرضه می‌کند. همچنین اگر قصد خرید تلویزیون را دارید پیشنهاد می‌کنیم مقاله راهنمای خرید بهترین تلویزیون در بازار ایران را در سایت حواس جمع مطالعه بفرمایید.

 

مزایا تلویزیون یو ال ای دی Hisense H8G:

  • قیمت رقابتی و مقرون به صرفه
  • دالبی ویژن و اتمس (Dolby Vision and Atmos)
  • روشنایی و تنوع رنگی بالا

معایب تلویزیون یو ال ای دی Hisense H8G:

  • طراحی ساده
  • سیستم عامل می‌تواند عملکرد سریع‌تری داشته باشد.
  • فاقد HDMI 2.1

خرید تلویزیون‌های هایسنس

 

در صورتی که دوست دارید قابلیت‌های منحصر به بهترین مدل های تلویزیون در بازار همچون کیفیت پخش 4K را بدون صرف هزینه مضاعف در اختیار داشته باشید، تلویزیون یو ال ای دی Hisense مدل H8G یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شما خواهد بود.

علی‌رغم نرخ‌شکنی و قیمت بسیار پایین، در حال حاضر Hisense H8G از بهترین مدل‌های تلویزیون موجود در بازار می‌باشد. هایسنس به عنوان یکی از برندهای نوپا، در تلاش است تا با ارائه ارزش بالا در برابر قیمت، جایگاه خود را در میان برندهای مطرح تلویزیون تثبیت کند. بنابراین در حال حاضر مدل‌های رده بالای این برند با فناوری مشابه، قیمتی پایین‌تر از سایر برندها دارند.

 

قابلیت های تلویزیون Hisense H8G ULED

تلویزیون Hisense H8G ULED: خلاصه مشخصات فنی و ویژگی‌های شاخص

مشخصات فنی این دستگاه تلویزیون هایسنس در جدول زیر ارائه شده است. صفحه نمایش ULED با روشنایی و درخشش قابل توجه و طیف غنی از رنگ‌ها، تجربه تماشای تلویزیون با بالاترین کیفیت ممکن تصویر را برای مخاطب رقم می‌زند. فناوری ULED به کار رفته در تلویزیون‌های رده بالای هایسنس، اندکی پیشرفته‌تر از دیگر فناوری رایج صفحه نمایش‌ها یعنی اولد (OLED) می‌باشد. همچنین با برخورداری از فناوری‌های Dolby Vision (دالبی ویژن) و HDR10+، کاربران از کیفیت فوق‌العاده نمایش تصاویر لذت خواهند برد.

 

بازه قیمتی ۴۰۰ تا ۱۴۰۰ دلار
ابعاد موجود ۵۰ اینچ، ۵۵ اینچ، ۶۵ اینچ و ۷۵ اینچ
فناوری صفحه نمایش ULED
کیفیت پخش 4K
کیفیت HDR دالبی ویژن
کیفیت خروجی صدا Dolby Digital Plus
تعداد پورت‌های HDMI ۴ عدد
سایر اتصالات ۲ پورت USB، یک پورت Ethernet، خروجی صدای دیجیتال و آنالوگ، خروجی هدفون، پورت ورودی کامپوزیت، تیونر

 

قیمت پایین به این معنی است که تولید کنندگان از برخی قابلیت‌های جانبی صرف نظر کرده‌اند. از جمله مواردی که نقاط ضعف این مدل به شمار می‌روند می‌توان به طراحی نه چندان حرفه‌ای و دلچسب، نداشتن پورت HDMI 2.1، و سرعت نسبتا پایین سیستم عامل اندرویدی تلویزیون اشاره کرد. با این حال این موارد، در برابر هزینه صرفه‌جویی شده ایرادات جزئی محسوب می‌شوند و احتمال کمی دارد که موجب ناراحتی جدی کاربران شوند. برای آشنایی با جزئیات و اینکه بدانید آیا این دستگاه برای شما مناسب است یا نه با ما همراه باشید.

 

تلویزیون هایسنس مدل H8G ULED: کیفیت نمایش تصاویر

تلویزیون هایسنس مدل H8G روشنایی ۷۰۰ نیت (700 nits) دارد که بر روی کاغذ چندان قابل توجه به نظر نمی‌رسد، اما در عمل این مدل روشنایی قابل توجهی نسبت به رقبای خود از برند سامسونگ دارد. در حقیقت با اینکه مقدار روشنایی این دستگاه از نظر عددی چندان بالا محسوب نمی‌شود، اما طراحان با توزیع مناسب روشنایی بدون کاهش در کیفیت رنگ موفق شده‌اند کیفیت و وضوح تصاویر پخش شده را بالا نگه دارند.

هایسنس در تولید این تلویزیون از فناوری منحصربه‌فرد خود تحت عنوان  «طیف وسیع رنگ‌های کوانتومی- Quantum Dot Wide Color Gamut» به منظور نمایش رنگ‌های گیرا بهره گرفته است. بدین ترتیب این تلویزیون قابلیت نمایش تصاویر پخش شده از رسانه‌های با کیفیت پخش بالا همچون نتفلیکس و دیزنی‌پلاس را خواهد داشت. با کیفیت پخش 4K که از تعادل در رنگ و روشنایی بهره می‌برد، نباید انتظاری جز مشاهده تصاویر کاملا زنده با جزئیات کامل و کیفیت تحسین‌برانگیز از این تلویزیون داشته باشید.

از دیگر ویژگی‌های شایان ذکر تلویزیون، حرکت نرم و روان تصاویر می‌باشد که آن را به یک نمایشگر مناسب برای گیمرها جهت انجام بازی‌های کامپیوتری تبدیل می‌کند. با شاخص MotionRate برابر ۲۴۰، با وجود اینکه دستگاه همچنان از اتصال ۶۰ هرتز (60Hz) بهره می‌برد، تصاویر بسیار نرم و روان پخش خواهند شد. به عبارتی طراحان این تلویزیون، به طرز هوشمندانه‌ای ضعف عدم بهره‌گیری از پورت HDMI 2.1 را با افزایش کیفیت پخش پوشش داده‌اند.

 

قیمت تلویزیون Hisense H8G ULED

تلویزیون Hisense H8G: تحلیل کیفیت صدا و سیستم صوتی

سه ویژگی شاخص در بررسی کیفیت صدای این تلویزیون عبارتند از: و دالبی اتموس (Dolby Atmos)، وضوح گفتار (Clear dialogue)، و سوراند مجازی (Virtual surround) آخرین فناوری دالبی اتموس به کار رفته در طراحی سیستم صوتی تلویزیون در ترکیب با سیستم سوراند مجازی، عملکردی عالی در زمینه پخش صداهای مختلف به نمایش می‌گذارد.

فناوری Dolby Atmos: فناوری دالبی اتموس به کار رفته در سیستم پخش صوتی این تلویزیون، یکی از جدید پیشرفته‌ترین فناوری‌های پخش صدا در صنعت سینما می‌باشد. با کمک این فناوری صداها در نزدیک‌ترین حالت به تجربه واقعی شنیده می‌شوند، طوریکه انگار فرد در صحنه فیلم‌برداری حضور دارد. به عنوان مثال صدای فرو ریختن ساختمان، سرعت گرفتن یک اتومبیل، صدای آبشار و هواپیما دقیقا مانند واقعیت به گوش می‌رسد.

فناوری Clear dialogue: این تلویزیون هایسنس از فناوری Clear dialogue در سیستم صوتی خود بهره می‌برد که با نام Clear Voice یا صدای واضح نیز شناخته می‌شود. در صورت فعال شدن این قابلیت توسط کاربر، از بلندی صداهای پس‌زمینه و ناخواسته کاسته شده و به بلندی صدای مکالمات افزوده می‌شود که موجب می‌شود کلمات ادا شده با وضوح بهتری شنیده شود. این ویژگی هنگام گوش کردن به موسیقی و دیدن فیلم و سریال برای شنیدن بهتر صدای خواننده یا بازیگران بسیار کاربردی خواهد بود.

قابلیت پخش صدای سوراند (Surround sound): با تجهیز به آخرین فناوری دالبی اتموس، قابلیت پخش صدای سوراند توسط این دستگاه فراهم می‌شود. دستگاه‌هایی که به بیش از ۳ اسپیکر مجهز باشند، امکان پخش صدای سوراند  را دارند. با این قابلیت، صدای پخش شده با جزئیات بیشتری قابل دریافت بوده و بسیاری از جلوه‌ها صوتی که در سیستم‌های پخش دیگر برای مخاطب قابل دریافت نیست در این سیستم به راحتی شنیده می‌شود. برای پخش صدای سوراند واقعی (True Surround) لازم است تلویزیون به اسپیکرهای وایرلس خارج از دستگاه مجهز باشد.

سوراند مجازی  (Virtual surround): بسیاری از افراد به دلیل محدودیت فضا، امکان استفاده از اسپیکرهای مجزا برای افزایش کیفیت صدای پخش شده از طریق صدای سوراند را ندارند. در فناوری ساخت تلویزیون‌های امروزی از جمله این مدل از تلویزیون هایسنس از قابلیت سوراند مجازی (Virtual surround)، بهره‌گیری می‌شود. با استفاده از این فناوری، تا حدی که برای یک نمایشگر با اسپیکرهای ثابت ممکن است، صدای خروجی در تمامی زوایای ۳۶۰ درجه توزیع می‌شود. بدین ترتیب مخاطب صدایی زنده و با وضوحی بسیار بالاتر یک تلویزیون معمولی دریافت می‌کند.

از دیگر ویژگی‌های شاخص در طراحی سیستم صوتی دستگاه، محل قرارگیری اسپیکرها می‌باشد. اسپیکرهای این دستگاه در سمت نمایشگر آن تعبیه شده‌اند و بدین ترتیب صدای خروجی به طور مستقیم از جلو (و نه از پشت دستگاه) پخش می‌شود. این ویژگی به خصوص در مورد تلویزیون‌هایی که به صورت دیواری نصب می‌شوند و احتمال خفگی صدا وجود دارد، بسیار کاربردی و حیاتی خواهد بود.

همچنین امکان انتخاب مدهای مختلف پخش صدا (audio modes) برای این دستگاه در نظر گرفته شده است که امکان تغییر تنظیمات صدا را فراهم می‌سازند. تنظیمات پیش‌فرض صدای تلویزیون برای پخش اجراهای تلویزیونی و پخش فیلم ایده‌آل بوده و برای صداهای میانی همچون موسیقی چندان فوق‌العاده نیست.

از دیگر مزایای تجهیز این تلویزیون به سیستم دالبی اتموس آن است که به راحتی می‌تواند با خریداری و اضافه کردن ساندبار، یک سینمای خانگی تمام عیار با کیفیت عالی در اختیار داشته باشید.

 

قیمت تلویزیون Hisense H8G ULED

تلویزیون Hisense H8G: طراحی و کیفیت ساخت

طراحی بدنه و ظاهر این مدل از تلویزیون هایسنس در حدی نیست که بخواهیم ادعا کنیم تصورات مخاطب از شکل ظاهری تلویزیون را دچار تحول کرده است، اما به طور کلی ظاهر قابل قبولی دارد. قاب تلویزیون به سبک مینیمال طراحی شده و پایه فلزی آن به جذابیت بصری دستگاه اضافه می‌کند. ضخامت تلویزیون نیز برای یک صفحه نمایش ULED در حداقل ممکن نگه داشته شده و دستگاه نسبت به مشخصات آن باریک می‌باشد.

کنترل ریموت آن طراحی نسبتا ساده‌ای داشته و هنوز جای بهتر شدن دارد؛ اما در نظر گرفتن اینکه طراحان تلاش کرده‌اند با حذف موارد غیرضروری قیمت دستگاه را پایین نگه دارند، می‌تواند توجیه خوبی برای این طراحی ساده باشد. با این تفاسیر در نظر گرفتن دکمه‌های اختصاصی برای نتفلیکس و یوتیوب جای خوشحالی دارد.

بخش مهم و تاثیرگذار دستگاه، قسمت نرم‌افزاری آن می‌باشد. هایسنس عرضه کامل اپلیکیشن‌های محبوبی نظیر Netflix، Disney+، Amazon Prime، و Hulu با پشتیبانی دالبی ویژن و HDR10+ را مدیون سیستم عامل اندرویدی خود می‌باشد. البته دسترسی به اپلیکیشن‌های پرطرفدار تنها مزیت این سیستم عامل نبوده و خدمات دستیار گوگل (Google Assistant) و آلکسا (Alexa) را نیز شامل می‌شود.

تجهیز تلویزیون به سیستم عامل اندروید، قابلیت‌های کاربردی دیگری را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. از جمله امکان جستجوی صوتی، امکان اتصال دستگاه به گجت‌ها و لوازم همراه هوشمند و روشن کردن تلویزیون با کمک دستیار صوتی بدون نیاز به دستگاه کنترل از راه دور. یکی دیگر از امکانات جالب در نظر گرفته برای این تلویزیون، برنامه کروم کست (Chromecast) می‌باشد که اجازه می‌دهد حتی در شرایطی که تلویزیون خاموش است از آن به عنوان اسپیکر استفاده کرده و به پخش موسیقی‌های مورد علاقه خود بپردازید. همچنین با این قابلیت می‌توانید ویدیوهای یوتیوب پخش شده در گوشی همراه خود را به صفحه نمایش تلویزیون منتقل کرده و تماشا کنید.

با وجود عملکرد فوق‌العاده سیستم عامل اندروید تلویزیون و امکانات پرشمار آن، کندی منوی آن اندکی تأمل برانگیز است. بر اساس نظرات منتقدین دستگاه، هیچ مورد هنگی یا فریز و خاموش شدن و مشکلاتی از این قبیل در حین کار کردن با آن مشاهده نکرده‌اند، اما انتخاب گزینه‌های مختلف منو با اندکی کندی صورت می‌گیرد.

عدم وجود امکانات اتصالی HDMI 2.1 و eARC برای کسانی که ترجیح می‌دهند تلویزیون‌شان تا سال‌های سال به آخرین فناوری‌های روز مجهز باشد اندکی ناامید کننده خواهد بود. به عنوان مثال، اگر شما گیمر حرفه‌ای هستید و قصد دارید کنسول‌های بازی نسل‌های آتی را خریداری کنید که نرخ رفرش (refresh rate) آنها 120Hz می‌باشد، این تلویزیون پاسخگویی نیازهای شما نخواهد بود.

 

خرید تلویزیون هایسنس مدل H8G را به چه کسانی توصیه می‌کنیم؟

اگر شما دوست دارید یک تلویزیون بالارده با روشنایی قابل توجه، رنگ‌های چشم‌نواز و حرکت نرم و روان را با قیمتی بسیار رقابتی در اختیار داشته باشید، مدل Hisense H8G برای شما ساخته شده است. این تلویزیون نه تنها قدرت رقابت با بهترین تلویزیون های بازار را دارد بلکه بسیاری از مدل‌ها را در این رقابت پشت سر می‌گذارد. با در اختیار داشتن فناوری دالبی ویژن، دستیار گوگل، و کروم کست می‌توان گفت این مدل از تلویزیون هایسنس یکی از بهترین‌های بازار محسوب می‌شود.

با این حال اگر از طرفداران پروپاقرص آخرین تکنولوژی روز بوده و دوست دارید تلویزیون‌تان به جدیدترین فناوری‌های ارتباطی مجهز شده باشد، نبود قابلیت‌های HDMI 2.1  و  eARC اندکی دلسرد کننده خواهد بود. در حال حاضر این قابلیت‌ها تنها در تعداد محدودی از مدل‌ها وجود دارند و نبودشان نقطه ضعف بزرگی برای یک تلویزیون محسوب نمی‌شود، اما ممکن است در استفاده طولانی مدت و در آینده از نبودشان احساس نارضایتی کنید.

5/5 - (5 امتیاز)
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.