راهنمای خرید پرینتر و معرفی 18 مدل بهترین پرینتر خانگی

برای چاپ هر آنچه که نیاز دارید، یک پرینتر خانگی وجود دارد که می تواند این کار را انجام دهد. اما آگاهی از چگونگی انتخاب پرینتر با توجه به تعداد زیاد گزینه های موجود در بازار همیشه کار سادهای نیست. به منظور کمک به شما، ما یک راهنمای خرید راحت و بیدردسر را برای انتخاب پرینتر خانگی، همراه با توضیحات ساده در مورد برخی از رایج ترین اصطلاحات و توصیه های ارائه شده به اکثر خریداران، گردآوری کرده ایم.
پرینتر جوهر افشان یا پرینتر لیزری؟
اولین سوالی که تمام خریداران پرینتر باید به دنبال پاسخ به آن باشند به این موضوع ساده مربوط می شود که شما به دنبال چاپ چه چیزی هستید و چه مقدار بودجه برای آن در نظر گرفتهاید. پرینترهای جوهر افشان از کارتریج های جوهر استفاده میکنند که به صورت خیس بر روی کاغذ اعمال میشوند و به سرعت نیز خشک می شوند، در حالی که پرینترهای لیزری از تونر استفاده میکنند که نوعی گرد جوهر است که برای نتایج سریع و استفاده کارآمد از منابع به کاغذ متصل می شود. پرینترهای جوهرافشان رنگی به این دلیل بخش عمده ای از بازار را به خود اختصاص میدهند که میتوانند تقریباً هر چیزی را چاپ کنند: مقالات، نمودارهای مدور، عکس های براق، و هر چیزی که فکرش را بکنید. و پرینترهای جوهر افشان امروزی و تمام دستگاههای چند کاره سریع هستند و اغلب دارای سرعت چاپ بیشتر از پرینترهای لیزری و رقیب آنها هستند.
زمانیکه اکثر کارهای چاپ که باید انجام دهید تک رنگ هستند، پرینترهای لیزری گزینه مناسبی برای کارهای دفتری هستند. در بیشتر موارد، پرینترهای لیزری تک رنگ را می توان با قیمت مناسب خریداری کرد، سرعت چاپ خوبی را ارائه میدهند و هزینه چاپ در هر صفحه نسبت به جوهر افشان رنگی کمتر است. اما شما باید تصمیم بگیرید که آیا انعطاف پذیری که یک پرینتر جوهر افشان رنگی ارائه می دهد را نادیده بگیرید یا خیر. چاپگرهای لیزری رنگی گزینه دیگر برای انتخاب هستند، اما به طور کلی هزینه چاپ هر صفحه توسط آنها نسبت به جوهر افشان رنگی بیشتر است.
پرینترهای لیزری از بازده خوبی در رابطه با تعداد صفحاتی که چاپ میکنند برخوردار هستند.کارتریج های تونری قبل از نیاز به تعویض دارای طول عمر بالایی بین 3000 تا 20000 صفحه هستند. کارتریج های جوهر افشان به طور متوسط از 2000 تا 2500 صفحه دوام دارند. اگر شما چندان کار چاپ را انجام نمیدهید، این مسئله از اهمیت کمتری برخوردار است اما برای پرینترهای پرکار یا افرادی که برای یک دفتر کار خرید را انجام میهند، این موضوع میتواند تفاوت جدی را ایجاد کند.
پرینترهای چند منظوره
پرینتر چند منظوره پرینتری است که می تواند کار اسکن، ارسال فکس و همچنین چاپ را انجام دهد. آنها در دو نوع جوهر افشان و لیزری عرضه می شوند و معمولاً «پرینترهای چند کاره» یا چند منظوره (MFP) نامیده میشوند.
برای استفاده در خانه، استفاده از یک پرینتر چند منظوره بسیار منطقی است و این مسئله نه تنها به دلیل ارزان تر بودن آن نسبت به خرید پرینتر و اسکنر مستقل است، بلکه به دلیل صرفه جویی در فضای اتاق نیز است. از آنجا که دستگاههای چند منظوره بسیار رایج هستند و تولیدکنندگان به ندرت هزینه زیادی بابت آنها دریافت میکنند (اغلب آنها را با قیمت 50 تا 60 دلار میتوانید پیدا کنید) ما خرید آنها را به کاربران خانگی بسیار توصیه می کنیم.
MFP اسکن اسناد را مستقیماً در رایانه شما ساده میسازد در حالی که برخی از مدلها حتی فکس را ارائه می دهند. به احتمال زیاد آنها در دفاتر مورد استفاده قرار میگیرند اما حتی در آن صورت نیز فکس تا حد زیادی از دنیای تجارت به جز در چند صنعت انتخابی حذف شده است و بنابراین ارزش افزوده آن زیاد نیست.
پرینترهای عکس
اگر علاقه بیشتری به حفظ عکسهای خانوادگی بر روی کاغذ دارید تا چاپ تکالیف خانه و نمودارهای مدور، یک پرینتر اختصاصی عکس (تک کاره) را در نظر بگیرید. اگرچه آنها فاقد انعطاف پذیری دستگاههای چند کاره هستند و کیفیت چاپ معمولاً بهتر است، اما اغلب کیفیتی را که ارائه میدهند از کیفیت کار دریافت شده از یک کیوسک یا خدمات پستی فراتر رفته یا فراتر می رود. به هر حا، هزینه ای که برای این نوع از راحتی پرداخت میکنید در هزینه چاپ خود را نشان میدهد.
بسیاری از پرینترهایی که تنها به صورت اختصاصی برای عکس یا استفاده گرافیکی فروخته می شوند، دارای اندازه های کوچک هستند و قادر به چاپ عکس هایی با اندازه ۴ در ۶ اینچ یا مدل های فرمت گسترده هستند که برای چاپ رسانه تا عرض ۲۴ اینچ طراحی شده اند. لوازم مورد نیاز این پرینترهای تخصصی نیز به طور کلی گران تر از انواع پرینترهای چند منظوره معمولی هستند. Canon و Epson دارای مدل هایی هستند که ۸.۵ در ۱۱ اینچ را چاپ میکنند و از پنج یا شش رنگ جوهر برای ایجاد عکس با دقت رنگ بیشتر استفاده میکنند. بسیاری از دستگاههای چند منظوره قادرند هنگام استفاده از کاغذ مناسب عکسها را به تصاویری با اندازه ۸.۵ در ۱۱ اینچ تبدیل کنند.
ادعای سرعت، وضوح و رنگ
در گذشته برای یک تولید کننده پرینتر بسیار آسان بود که ادعاهای غیر معمولی را در رابطه با سرعت چاپگرهای خود یا تعداد صفحاتی را که می توانید کارتریج جوهر یا تونر انتظار داشته باشید مطرح کند. امروزه تقریباً تمام فروشندگان از مجموعه ای از آزمون های استاندارد استفاده می کنند که توسط سازمان بین المللی استاندارد (ISO) توسعه یافته و دارای مجوز است. پروتکل های آزمایش ایزو شرایط برابری را فراهم میسازد – تمام ادعاها و رتبه بندی ها با استفاده از مجموعه های یکسان سند و روش های آزمون توسعه می یابند. مشخصات مهم عبارتند از:
PPM: این نشان دهنده «تعداد صفحات در دقیقه» است و راهنمای سرعت چاپ صفحات توسط چاپگر است. این مسئه به اندازه کافی ساده به نظر می رسد ، اما PPM می تواند به سرعت پیچیده شود. به عنوان مثال، پرینترها PPM های سیاه و سفید و رنگی بسیار متفاوتی دارند، بنابراین برای بسیاری از چاپگرها معمول است که در صورت تمرکز بر رنگ، دو PPM متفاوت را ارائه دهند. PPM برای پرینترهای خانگی اهمیت چندانی ندارد مگر اینکه برای یک کار چاپ تحت فشار زمان قرار داشته باشید یا نیاز به چاپ همزمان زیادی کار داشته باشید. میانگین PPM سیاه و سفید حدود ۱۵ تا ۲۰ صفحه است. برای کارهای رنگی معمولاً کمتر از ۱۰ تا ۱۵ صفحه در دقیقه است.
DPI: این به «نقاط در هر اینچ» یا تعداد نقاط جوهر اشاره دارد که پرینتر می تواند بر روی یک اینچ مربع کاغذ چاپ کند. این ویژگی برای بررسی این مسئله مفید است که یک پرینتر در ایجاد تصاویر با وضوح و جزئیات بالا تا چه اندازه خوب است. با این حال، این نیز کمی قدیمی شده است: روشها و نرم افزارهای جدیدتر چاپ میتوانند وضوح تصویر چاپ شده را بدون ایجاد تغییر در DPI افزایش دهند، بنابراین اجازه ندهید این آخرین ویژگی تعیین کننده برای شما باشد.
چرخه کار: این نشان دهنده تعداد صفحاتی است که به طور منطقی می توان انتظار داشت پرینتر در هر ماه چاپ کند. شما می خواهید تعداد صفحات مورد انتظار شما در ماه بسیار کمتر از این تعداد باشد تا پرینتر شما دچار فرسودگی چندانی نشود. این یک عدد مهم برای یک دفتر شلوغ با نیازهای چاپ بسیار است، اما برای استفاده های خانگی با نیاز کمتر به چاپ اهمیت کمتری دارد.
از این ویژگی به عنوان مبنایی برای مقایسه یک دستگاه با دستگاه دیگر استفاده کنید، اما به یاد داشته باشید که آنها شامل تمام عوامل نمی شوند به خصوص اگر هدف خاصی را دنبال میکنید.
قابلیت اتصال
امروزه تقریباً هر دستگاه چاپ چندین گزینه را برای اتصال ارائه میدهد. اتصال اولیه Wi-Fi و چاپ ابری در حال حاضر استاندارد هستند اما برای پروژه های خاص انواع دیگر اتصالات ممکن است مفیدتر باشند.
USB: اتصالات USB در پرینترها و با استاندارد USB-A به شکل ویژهای رایج هستند. این به شما اجازه میدهد هارد دیسکهای خارجی و انواع دستگاه های دیگر را متصل کرده و سپس از صفحه منوی چاپگر برای چاپ مستقیم فایل ها از آنها استفاده کنید. اگر نمیخواهید از رایانه خود به عنوان واسطه استفاده کنید این یک روش مفید است. دوربینها و سایر دستگاههایی که از استاندارد PictBridge پشتیبانی میکنند میتوانند این روند را حتی روان تر کنند، اما ضرورت آن به اندازه سال 2003 نیست. به خاطر داشته باشید که اکثر پرینترهای خانگی هنوز از اتصالات USB-C پشتیبانی نمیکنند، اگرچه این روند در حال تغییر است.
اترنت: چاپگرها همچنین ممکن است مجهز به درگاه های اترنت برای اتصال سیمی به اینترنت باشند. با این حال، نیازهای چاپگر به داده ها نسبتاً اساسی است و اتصال سیمی اترنت به ندرت برای پرینتر خانگی ضروری است (در برخی از شرایط پرینترهای اداری می توانند مفیدتر باشند).
Wi-Fi: اکثر پرینترهای خانگی به صورتی طراحی شده اند که مستقیماً به شبکه Wi-Fi شما متصل شوند. معمولاً هنگام راه اندازی، شما اطلاعات Wi-Fi خود را در اختیار آنها قرار میدهید. سپس میتوانید نرم افزار را بر روی رایانه، تلفن یا دستگاه دیگری بارگیری کنید تا کارهای چاپ را مستقیماً به پرینتر ارسال کند همچنین امکان چاپ از راه دور به یک دفتر کار را میدهد که این امکان میتواند در شرایط کار در خانه بسیار مهم باشد.
ارتباط مستقیم به کمک وای فای: ارتباط مستقیم به کمک وای – فای یک اتصال نظیر به نظیر است که واقعاً به شبکه وای – فای شما مربوط نمیشود. در عوض، یک سیگنال امن را مستقیماً بین دستگاه و پرینتر ایجاد میکند. به عنوان مثال،AirPrint اپل یک نوع اتصال ارتباط مستقیم به کمک وای – فای است و سایر پلت فرمها از فناوریهای مشابه پشتیبانی میکنند. این یک امکان ایمن، سریع و برای نیازهای چاپ در محل عالی است.
NFC :NFC (ارتباطات میدانی نزدیک) نیز در برخی از مدل ها موجود است و به شما اجازه میدهد پرینتر خود را به سادگی با لمس دستگاه به یک منطقه مشخص شده در پرینتر خود به تلفن هوشمند یا تبلت متصل کنید.
چاپ ابر: بسیاری از پرینترهای کاملاً مجهز، به ویژه AIO در حال حاضر ویژگی های مبتنی بر اینترنت را ارائه می دهند که به شما اجازه می دهند به عکسهای ذخیره شده در سایت هایی مانند Facebook ، Flickr ، Dropbox و Google Drive دسترسی داشته باشید، و همچنین از چاپ از راه دور و دسترسی به آثار هنری برای چاپ بهرهمند شوید. به خاطر داشته باشید که اگر پرینتر شما به اینترنت متصل نباشد، نمی توانید به خدمات گفته شده دسترسی داشته باشید یا از راه دور از دستگاه هایی مانند تلفن هوشمند یا تبلت تصاویر موردنظر خود را چاپ کنید.
کارت های SD: برخی از پرینترها ممکن است دارای اسلاتهایی برای کارتهای SD باشند، به این ترتیب میتوانید با استفاده از منوی پرینتر به آنها دسترسی پیدا کنید و فایلهای منتخب را برای چاپ انتخاب کنید. این ویژگی ممکن است به شکل ویژه برای عکاسانی مفید باشد که میتوانند کارتهای SD را مستقیماً از دوربین به پرینتر منتقل کنند.
هزینه های جوهر
اگر به طور مرتب کارهای بزرگ را چاپ میکنید – شاید برای کسب و کار خانگی یا شرایط کاری از راه دور که به نسخه های چاپی نیاز دارند –هزینه جوهر چاپ عامل مهمی است که باید در نظر گرفته شود.
هزینه جوهر را می توان در هر صفحه اندازه گیری کرد، اما کارآیی بستگی به مدل پرینتر و نحوه طراحی آن دارد. هزینه یک پرینتر قدرتمند و گران قیمت برای هر صفحه سیاه و سفید ۴ سنت و برای هر صفحه رنگی ۸ سنت است. پرینتر مقرون به صرفه (یا کارتریج ارزان قیمت تر) ممکن است موجب افزایش این هزینه ها به اندازه چندین سنت شود، اما این تفاوت چندان زیاد نیست مگر اینکه هر ماه چند صد صفحه چاپ کنید. برخی از چاپگرها اطلاعات دقیق در مورد هزینه چاپ را به شما ارائه میدهند و شما میتوانید با جستجو اطلاعات بیشتری به دست آورید، یا میتوانید هزینه کارتریج های تونر را در مقابل تعداد صفحات کارتریج بر هزینه هر چاپ خود تقسیم کنید.
طرحهای اشتراک برای تامین مستمر جوهر پرینتر می تواند در صورت لزوم به کاهش هزینه های کسب و کار خانگی کمک کند. خرید کارتریج های پر شده یا دوباره پر کردن آنها توسط خودتان میتواند مشکل ساز شود: بسیاری از پرینترها کارتریج هایی را که جدید نیستند و مستقیماً از تولید کننده خریداری نشده اند را تشخیص نمیدهند.
دوبلکس (چاپ یا اسکن دو طرفه)
یکی از ویژگی هایی که بسیار رایج شده است و ما آن را یک مزیت بزرگ می دانیم چاپ دو طرفه یا دوبلکس خودکار است. دوبلکس به چاپ یا اسکن دو طرف صفحه بدون نیاز به ورق زدن آن توسط دست اشاره دارد. در پرینتر، چاپ دوطرفه با چاپ اولین طرف صفحه ، عقب کشیدن صفحه توسط پرینتر، ورق زدن آن و چاپ طرف دیگر انجام میشود.
بسیاری از دستگاههای همه کاره با تغذیه کننده خودکار اسناد (ADF) برای اسکنر نیز دارای دوبلکس هستند که به شما این امکان را می دهند هر دو طرف صفحه را هنگامی که سند از طریق ADF تغذیه میشود اسکن کنید. دستگاههای همه کاره بدون تغذیه کننده خودکار سند نمی توانند اسکن دوبلکس را انجام دهند. در صورت اسکن مکرر صفحات دو طرفه، مانند صفحات بریده شده از مجله، اسکن دو طرفه انجام کار را بسیار ساده میسازد.
مدیریت کاغذ
هر پرینتر از یک پشته کاغذ به ابعاد ۸.۵ در ۱۱ تغذیه می کند، اما در رابطه با پاکت های قانونی، کارت های فهرست و تودههای براق چه میتوان گفت؟ خوشبختانه، بسیاری از پرینترها در حال حاضر دارای سینی های مخصوص تغذیه برای چاپ بر روی کاغذهای مخصوص با اندازه های غیر معمول یا وزن های مختلف هستندکه برخورد با آن شرایط را در هنگام چاپ آسان تر می کند. اندازه سینی ورودی را در اینجا در نظر بگیرید: سینی های کوچکتر نیاز به اضافه کردن کاغذ به صورت مستمر دارند، در حالی که یک قیف ۲۵۰ صفحه ای می تواند آن را به یک کار یک بار در ماه تبدیل کند.
پرینترهایی برای خانههای مدرن بدون کاغذ
بسیاری از خریداران پرینتر در سالهای جدید با یک معمای متفاوتی روبرو هستند: خانههای آنها عمدتاً فاقد کاغذ هستند و بیشتر کارهای آنها دیجیتالی انجام میشوند. با این حال، آنها همچنان به یک پرینتر برای پروژههای گاه به گاه هنر عکس یا اسکن و ارسال امضا نیاز دارند. برای چنین خریدارانی، چاپگرهای بزرگ به ویژه در رابطه با فضایی که اشغال می کنند و نگهداری کارتریج جوهر آنها ممکن است چندان مناسب نباشد.
نوع جدیدی از پرینترها در پاسخ به این مسئله محبوبیت پیدا کردهاند – پرینترهای خانگی جمع و جور و اغلب قابل حمل که برای کارهای عجیب و غریب اینجا و آنجا ساخته شده اند و هیچ گونه فضایی را اشغال نمیکنند و موجب زحمت نمیشوند. یک مثال پرینتر بی سیم Canon Pixma iP110 است. گزینه دیگر پرینترهای HP Tango X بسیار قابل حمل است. اینگونه پرینترها به شکلی طراحی شده اند که مستقیماً از طریق تلفن یا لپ تاپ شما کار می کنند و تقریباً برای استفاده در هر مکانی مناسب هستند.
معرفی بهترین پرینترهای خانگی در بازار ایران
پرینتر لیزری اچ پی مدل Laser 107a
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: ندارد
- کپی: ندارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: تک کاره
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
پرینتر چند کاره کانن مدل PIXMA MG2545s
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: رنگی
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ جوهرافشان
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
- نوع پورت ارتباط به گوشی موبایل: ندارد
پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro M15w
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: ندارد
- کپی: ندارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: تک کاره
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
پرینتر چندکاره لیزری کانن مدل i-SENSYS MF3010
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
پرینتر چندکاره لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro MFP M26nw
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت Ethernet ، پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
پرینتر چندکاره لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro M28w
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
پرینتر چندکاره لیزری کانن مدل i-Sensys MF237w
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: دارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 4 کاره (پرینت، اسکن، کپی، فکس)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت Ethernet ، پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
پرینتر چندکاره لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro MFP M26a
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
پرینتر چندکاره لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro MFP M428dw
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0 ، پورت Ethernet
- قابلیت چاپ دو رو: بله
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
پرینتر چندکاره لیزری کانن مدل i-SENSYS MF113w
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0 ، پورت Ethernet
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
- نوع پورت ارتباط به گوشی موبایل: ندارد
پرینتر چندکاره لیزری کانن مدل imageclass MF3010
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro M12a
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: ندارد
- کپی: ندارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: تک کاره
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
پرینتر چندکاره لیزری اچ پی مدل Laser MFP 135w
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
پرینتر لیزری رنگی اچ پی مدل Color Laser 150nw
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: رنگی
- اسکنر: ندارد
- کپی: ندارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: تک کاره
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0 ، پورت Ethernet
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
پرینتر چندکاره اپسون مدل L3150 Multi-function
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: رنگی
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ جوهرافشان
- کاربری: 3 کاره (پرینت، فکس، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: بله
- نوع پورت ارتباط به گوشی موبایل: Wi-Fi
پرینتر چندکاره جوهرافشان کانن مدل PIXMA G2411
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: رنگی
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ جوهرافشان
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
پرینتر چندکاره لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro MFP M28a
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: تک رنگ
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ لیزری
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر
پرینتر چندکاره جوهرافشان با قابلیت چاپ عکس کانن مدل PIXMA MG2540s
ویژگی های مهم
- نوع چاپ: رنگی
- اسکنر: دارد
- کپی: دارد
- فکس: ندارد
- تکنولوژی چاپ: چاپ جوهرافشان
- کاربری: 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی)
- سایز چاپ: A4
- نوع پورت ارتباط به کامپیوتر: پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ دو رو: خیر
- شبکه بی سیم Wi-Fi: خیر