کاربرد تزریق مزوژل در جوانسازی پوست

قطعا تا به امروز با عناوین مزوتراپی، لیفت صورت، بوتاکس ‌آشنا شده‌اید. این روش‌ها به منظور جوانسازی پوست صورت و کاهش چین و چروک استفاده می‌شوند. خوشبختانه، پیشرفت علم پزشکی در زمینه جوانسازی و زیبایی پوست صورت به حدی است که همه مشکلات قابل درمان هستند. در حال حاضر، هدف تمامی درمان‌های پوستی، جوانسازی و بهبود نقاط ضعف ظاهری است.

منطقی است که هر فردی تمایل دارد پوستی جوان و شاداب داشته باشد. اما تعیین نوع درمان و ارزیابی تأثیر آن مهمترین مسئله است. برای تعیین نوع درمان، بهتر است به یک پزشک تخصصی در زمینه زیبایی مراجعه کنید. پزشک با بررسی علائم پوستی و نوع پوست شما، یکی از روش‌های جوانسازی مناسب را تجویز خواهد کرد.

 

مزوژل چیست؟

مزوژل ها در واقع اسکین بوستر (Skin Booster) هستند که قابلیت تزریق در پوست را دارند. علاوه بر آبرسانی عمقی به پوست، این داروهای قابل تزریق باعث بهبود کیفیت پوست می شوند و جنبه درمانی نیز دارند. آنها می‌توانند در رفع خشکی، زبری پوست و چین و چروک‌های سطحی که ممکن است شبیه به شکستگی باشند، موثر باشند. مزوژل‌های جوانساز اغلب شامل هیالورونیک اسید غیرکراسلینک و سایر داروهایی که شفافیت و آبرسانی پوست را افزایش می‌دهند و در برخی موارد می‌توانند به لیفت پوست کمک کنند، می‌باشند.

ژل اودری ام

مزوژل چه کاربردی دارد؟

کاربرد مزوژل تنها محدود به از بین بردن چین و چروک صورت نخواهد بود. بلکه کاربردهای دیگری هم دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • کاهش تیرگی دور چشم
  • درمان جای جوش صورت
  • جوانسازی پوست صورت
  • احیا و سفت شدن پوست
  • از بین بردن تورم و پف چشم
  • رفع خستگی و کدورت پوست
  • تغذیه و آبرسانی به پوست صورت
  • از بین بردن لکه‌های تیره روی پوست
  • رفع چین و چروک در اطراف گونه‌ها و دهان
  • افزایش شادابی و درخشندگی پوست صورت
  • بهبود خاصیت کشسانی و ارتجاعی پوست صورت

ژل لب نورامیس

روش‌ انجام مزوژل

جهت انجام اینکار پزشک متخصص از همه وسایل و تجهیزات استریل و دستکش یکبار مصرف استفاده می‌نماید. در مرحله بعد ناحیه مورد نظر را ضدعفونی کرده و تزریق را آغاز می‌کند.
جهت یک مزوژل موفق، سوزن باید با زاویه ۳۰ درجه وارد پوست شود. اما تزریق مزوژل با تکنیک‌های گوناگونی انجام می‌شود که به شرح زیر است:

  1. تزریق چند سوراخ: در این روش جهت از بین بردن چین و چروک روی صورت تزریق‌های متعددی صورت می‌گیرد.
  2. تزریق یکباره: در این روش، تزریق به صورت وریدی مستقیم انجام می‌شود. از این روش تزریق اغلب برای جوانسازی پوست صورت استفاده می‌کنند. افرادی که در بازه سنی ۳۰ تا ۳۵ سال هستند بهترین گزینه برای انجام این نوع تزریق می‌باشند.
  3. تزریق رتروگراد: در این روش پزشک متخصص سوزن را یکباره وارد پوست کرده و در مرحله بعد تزریق را در جهت رد طول مسیر انجام می‌دهد.
  4. تزریق هاشوری: در این روش تزریق به طور موازی و با فاصله پنج تا ده میلی‌متر صورت می‌گیرد. زوایای قائم با خطوط اول می‌تواند یک شبکه هاشور را تشکیل دهد.

آرایش کردن بعد از تزریق مزوژل

به طور معمول بعد از یک یا دو روز، خانم‌های حساس که تمایل دارند همیشه آرایش شده باشند، می‌توانند آرایش خود را حفظ کنند. استفاده از محصولات مثل مزوژل ممکن است در این مورد بهترین راه‌حل باشد، زیرا این محصولات به طور معمول قابلیت نگهداری آرایش را بهبود می‌بخشند و مشکلی بوجود نمی‌آورند.

 

کاندیدای اصلی تزریق مزو ژل چه کسانی هستند؟

هر سن و هر جنسیتی ممکن است به عنوان کاندیدای درمان با مزوژل در نظر گرفته شوند اگر تمایل داشته باشند تا حجم دهی، جوانسازی پوست و اصلاح نواقص جزئی در پوست صورت و بخش‌های دیگری از بدن خود را انجام دهند.

ژل لب آراستی

 

نتیجه و ماندگاری مزوژل چگونه است؟

بلافاصله پس از تزریق مزوژل، نتایج قابل مشاهده نمی‌باشد. اما پس از بهبود عوارض و کاهش تورم، می‌توانید نتایج را مشاهده کنید. اثر مزوژل معمولاً بین ۶ تا ۹ ماه بعد از تزریق در صورت باقی می‌ماند. با مشاوره پزشک، می‌توانید تصمیم بگیرید آیا تکرار این روش درمانی مناسب شماست یا خیر.

مزوژل چه تفاوتی با مزوتراپی و تزریق ژل دارد؟

بیشتر پزشکان اعتقاد دارند که مزوژل و مزوتراپی دو روش درمانی با خصوصیات متفاوت هستند. مزوژل یک نوع مزوتراپی است که حاوی غلظت بالایی از هیالورونیک اسید است، به طوری که غلظت آن نزدیک به ۱۵ درصد است، در حالی که غلظت هیالورونیک اسید در مزوتراپی بین ۱ تا ۳ درصد است.‌

غلظت بالای هیالورونیک اسید در مزوژل باعث می‌شود که ماندگاری و دوام آن بسیار بیشتر از مزوتراپی باشد. همین‌طور، به دلیل خصوصیات پرکنندگی بالای مزوژل که به عامل مقدار بالای هیالورونیک اسید برمی‌گردد، پس از استفاده از آن، پوست جوان‌تر و شاداب‌تر به نظر می‌رسد.

اگرچه ممکن است برخی پزشکان نظر متفاوتی داشته باشند، اما بیشتر پزشکان به همان اعتقاد هستند که مزوژل و مزوتراپی دارای خصوصیات منحصربه‌فردی هستند و مزوژل تنها با ساخت کلاژن در پوست زیبایی را بهبود نمی‌بخشد.

 

عوارض مزوژل چیست؟

عوارض موضعی مزوژل بسیار کم و خفیف هستند و معمولاً در یک تا دو روز بهبود می‌یابند. این عوارض شامل تورم و کبودی در منطقه تزریق می‌شوند. گاهی اوقات ممکن است درد و خارش کمی در محل تزریق وجود داشته باشد، اما این عوارض نیز طی یک تا دو روز از بین می‌روند. استفاده از یک مرطوب کننده پوست در این موارد توصیه می‌شود.

در صورتی که در محل تزریق برجستگی یا سفتی ایجاد شود، می‌توان با ماساژ آن را برطرف کرد. در کل، مزوژل‌ها ایمن هستند و عوارض بلند مدت و غیر قابل برگشت را ندارند، البته این صرفاً در صورت استفاده از برندهای با کیفیت و با رعایت تکنیک‌های درست تزریق توسط پزشک معتبر صادق است.

ژل جالپرو اچ ام دبلیو

سخن پایانی

مزوژل يكی از مدرن‌ترین متد‌های درمانی جهت برطرف نمودن مشـكلات پوسـتی و جوانسازی نواحی اطراف چشـم و صورت می‌باشد. مزوژل ژل حاوی درصد بالایی از اسيد هيالورونيك، كوآنزيم ها، مواد معدنی، اسيد هاي آمينه، ويتامين ها و آنتي اكسيدان هاست كه در روند جوانسازی و مزوتراپی مورد استفاده قرار می‌گيرد.

 

توجه: این نوشته رپورتاژ آگهی می‌باشد و سایت حواس جمع هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد
امتیاز کاربران
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.