بررسی لپ تاپ Asus ROG Strix Scar 18: غول گیمینگ پرفروش

Asus ROG Strix Scar 18 Review

مشخصات ASUS ROG STRIX SCAR 18

  • قیمت: 3,699$
  • پردازنده: Intel Core i9-13900HX
  • کارت گرافیک: Nvidia GeForce RTX 4090
  • رم: 32GB
  • حافظه: Dual 1TB SSD in RAID 0
  • صفحه نمایش:  18-inch, QHD+ (2560 × 1600), 240Hz
  • باطری: 90Whr, 4:26
  • ابعاد و اندازه: 15.7 × 11.6 × 0.9 ~ 1.2 inches
  • وزن: 6.8 پوند

نقاط قوت

  • طراحی چشم‌ نواز و جذاب
  • صفحه نمایش خیره کننده
  • کیفیت عالی، وضوح و بلندی بالای صدا در اسپیکر‌ها
  • در مجموع، یک لپ تاپ گیمینگ عالی و ارائه عملکرد خارق العاده

نقاط ضعف

  • قیمت بالا
  • کیفیت وب‌کم می‌توانست بهتر باشد
  • عمر باطری در حد معمولی دارد

معمولا، سری «Strix» لپ تاپ های ایسوس، لپ تاپ های میان رده‌اش هستند، بمانند سری «Zephyrus» زرق و برق دار نیستند اما از سری پایه «Tuf» کماکان خیلی بهتر هستند. Asus ROG Strix Scar 18 اما این گونه نیست.. به کمک طراحی جذاب، صفحه نمایش عالی و اسپیکر های با کیفیت و کیبورد خوش دست، Strix Scar 18 واقعا چیزی کم ندارد.

اما اینها همه کار نیستند، تنها مواردی که در نگاه اول متوجه‌شان خواهید شد. برای اصل کار باید سری به داخل این هیولا بزنید. Intel Core i9 در کنار Nvidia RTX 4090. به واقع که ترکیب ترکیب غولی است. صادقانه، می‌توان گفت Strix Scar 18 تنها دو نقطه ضعف دارد. مورد اول اینکه با برقی که این لپ تاپ برای کار نیاز خواهد داشت، انتظار هیچ عمر باطری خوبی نداشته باشید. و مورد دوم با قیمت 3,699$ تقریبا فقط گیمر‌های کارکشته توان خرید آنرا خواند داشت. اشاره‌اش خالی از لطف نیست، وب‌کم آن نیز می‌توانست بهتر باشد.

با این حال، اگر بتوانید به نحوی با قیمت بالای آن کنار بیایید، یک غول گیمینگ در دست خواهید داشت. یک لپ تاپ که بدون هیچ تردیدی در لیست بهترین لپ تاپ گیمینگ و بهترین لپ تاپ ایسوس جای می‌گیرد. همچنین اگر تصمیم بر خرید لپ تاپ دارید پیشنهاد می‌کنیم مقاله بهترین لپ تاپ سایت حواس جمع را مطالعه بفرمایید.

 

ASUS ROG STRIX SCAR 18 | قیمت و پیکربندی‌های موجود

بهتر است قلک‌ هایتان را پیدا کنید، چون خرید Asus ROG Strix Scar 18 اصلا خرید ارزانی نخواهد بود. این لپ تاپ از یک پردازده Intel Core i9-13900HX با فرکانس کاری 2.2GHz بهره می‌برد، 32GB حافظه رم و دو اسلات حافظه 1TB SSD in RAID 0. در کنار اینها یک کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 4090 با 16GB حافظه VRAM. به همراه یک صفحه نمایش ۱۸ اینچی  با رزولوشن 2560 × 1600p از نوع Nebula و با نرخ تازه سازی 240Hz.

هم اکنون Asus ROG Strix Scar 18 فقط با یک کانفیگ عرضه می‌شود و آن هم کانفیق فوق است.

طراحی ایسوس rog strix scar 18

 

Asus ROG Strix Scar 18 | طراحی

از طراحی این لپ تاپ هرچه بگوییم، کم گفتیم. جنس بدنه آن از یک آلومینیوم ظریف ساخته شده است که به شدت حس خوبی به موقع کار به کاربر می‌دهد. یک نوار نسبتا قطور که ال‌ای‌دی های آر‌جی‌بی به شکل مورب روی آن قرار گذاشته شده اند، در کنار یک ال‌ای‌دی بزرگ که جنبه زیبا‌تری به لوگو لپ تاپ می‌دهد، که در پشت و سمت چپ قرار گرفته است. کناره‌ ها از جنس پلاستیک با کیفیت ساخته شده اند. سطح روی لپ تاپ نیز کلا از پلاستیک ساخته شده است که تمام مشکی است. یک افزونه فیزیکی (Customizable Armour Cap) با رنگ مشکی نیز دارد که در صورت تمایل‌تان می‌توانید آن را به ظاهر لپ تاپ اضافه کنید، قابلیت شخصی سازی نیز دارد. اگر دو رنگ بودن این افزونه را دوست نداشته باشید، می‌توانید از افزونه‌ مشکی رنگی که به همراه لپ تاپ عرضه می‌شود استفاده کنید. کما اینکه می‌توانید خودتان هم با استفاده از پرینتر ۳ بعدی افزونه دلخواه‌تان را بسازید.­­

اما گذشته از اینها، اصل کار تازه زمانی آغاز می‌شود که لپ تاپ را باز می‌کنید. بعد از باز کردن لولای لپ تاپ از بخش کناری آن یک جلوه نور قرمزی به صورت چرخشی روشن می‌شود، به همراه یک ساند افکت شمشیر، در کنار آرجی‌بی کیبورد با جلوه نوری چیزی شبیه به لوگوی لپ تاپ را می‌سازند. سطح روی لپ تاپ از پلاستیک نیمه شفاف ساخته شده است که هر چقدر از لوگوی لپ تاپ به سمت پایین‌تر می‌رود، رنگ مشکی‌اش تیره‌تر می‌شود. به جای قرار دادن کیبورد در یک فرورفتگی آن را به صورت یکپارچه در بالای تاچ پد قرار گذاشته اند. دکمه پاور لپ تاپ نیز زیر دکمه Home/End قرار گذاشته شده است.

حاشیه های این لپ تاپ بسیار شفاف بوده و لولای بالایی با استفاده از ال‌ای‌دی‌ها یک بک‌ لایتینگ زیبایی می‌سازند.

Asus ROG Strix Scar 18 (که ابعاد 15.7 × 11.6 × 0.9 ~ 1.2 اینچی دارد) در رده لپ تاپ های سنگین قرار می‌گیرد، با وزنی حدود 6.8 پوند / 3 کیلو‌گرم. اما باید این موضوع را هم در نظر بگیریم که صفحه نمایش این لپ تاپ ۱۸ اینچی است، با در نظر گرفتن نسبت وزن لپ تاپ و صفحه نمایشی که ارائه نمی‌دهد، نمی‌شود به آسانی آنرا یک لپ تاپ سنگین در نظر گرفت. Alienware X17 (با ابعاد 15.7 × 11.8 × 0.8 اینچی) فقط کمی وزنش کمتر است، وزنش حدود 6.5 پوند است. MSI GE76 Raider 12UHS (با ابعاد 15.3 × 11.2 × 1 اینچی) و Razer Blade 17 (با ابعاد 15.6 × 10.2 × 0.8 اینچی) کمی سبک‌تر هستند و وزنشان به ترتیب حدود 6.4 پوند و 6.1 پوند است.

 

 

Asus ROG Strix Scar 18 | پورت‌ها

Strix Scar 18 کاملا پورت‌های کافی برای یک سیستم گیمینگ را دارد. در سمت راست لپ تاپ شما دو پورت USB 3.2 Type-A نسل دو دارید. و در سمت چپ یک پورت Thunderbolt 4، یک پورت USB 3.2 Type-C نسل دو، یک پورت HDMI 2.1، یک درگاه کابل شبکه و درگاه شارژ دارید.

 

 

Asus ROG Strix Scar 18 | صفحه نمایش

واقعا چیزی بدتر از یک صفحه نمایش با روشنایی کم وجود ندارد، خصوصا اگر صفحه نمایش، صفحه نمایش یک لپ تاپ گیمینگ باشد. واقعا مایه خوشحالی است که نیاز نیست در Strix Scar 18 نگران این موضوع باشیم. اتفاقا برعکس، این لپ تاپ با پنل ۱۸ اینچی، رزولوشن 2560 × 1600 پیکسلی و نوع ROG Nebula، یک خروجی غنی از رنگ، با جزئیات زیاد و رندرینگی تمیز ارائه می‌دهد.

تمام این نکات زمانی به بهترین شکل برای ما قابل تشخیص شد که با Strix Scar 18 یک تریلر از «1-800-Hot-Nite» (یک فیلم سینمایی تازه عرضه شده) تماشا کردیم. صفحه نمایش توانست به خوبی از پس نمایش آن بربیاید. جزئیات تصویر آنقدر زیاد بود که می‌توانستیم قطعات گردنبد دور گردن بازیگر و مو های ریز بافته شده جلو سرش را به خوبی ببینیم.

ایسوس قول عمق رنگ بیشتر در رنگ مشکی را توسط یک پنل با نسبت اندازه به تصویر 16:10 داده بود، که الحق سر قولش هم ایستاد. اینطور به نظر می‌رسد که Cyberpunk 2077 اصلا برای بازی شدن با Strix Scar 18 ساخته شده است، چرا که به خوبی با جزئیات و محیط بازی چفت شده و تصویری خارق العاده ارائه می‌کند.

از صفحه نمایش Strix Scar 18  با نرخ تازه سازی 240Hz می‌توان استفاده های زیادی برد، سوای بازی کردن Cyberpunk. این صفحه نمایش از تکنولوژی Nvidia G-Sync (که تکنولوژی سینک اتوماتیک Nvidia است) و Advanced Optimus (که از MUX switch برای استفاده جا به جا از کارت گرافیک یکپارچه و کارت گرافیک مجزا استفاده می‌کند) پشتیبانی می‌کند، و نتیجه این کار یک رندرینگ تمیز و نرخ تازه سازی بالا است و تجربه عالی بازی Cyberpunk یک نمونه از آن است.

صفحه نمایش ایسوس rog strix scar 18

 

گستره رنگی DCI-P3

Asus ROG Strix Scar 18 77.5%
Alienware X17 76%
MSI GE76 Raider 12UHS 74.5%
Razer Blade 17 84%

 

دیدن Asus ROG Strix Scar 18 با گستره رنگی 77.5%، که از استاندارد گستره رنگی لپ تاپ گیمنیگ که 86.1% کمتر است، تعجب آور است. با این حال هنوز از Alienware (با گستره رنگی 76%) و Raider (با گستره رنگی 74.5%) عملکرد بهتری نشان داده است، اما قافله را به Razer Blade با 84% گستره رنگی باخته است.

Asus Strix Scar 18 توانست عملکرد خوبی در تست روشنایی ارائه دهد. با میانگین روشنایی ۴۰۲ نیت. این میزان روشنایی از میانگین روشنایی ۳۴۹ نیتی Alienware، ۲۷۶ نیتی Razer Blade 17 و ۲۵۹ نیتی Raider بالاتر است.

 

روشنایی صفحه نمایش

میانگین میزان روشنایی صفحه نمایش (بر اساس نیت)
402 nits Asus ROG Strix Scar 18
325 nits Alienware X17
259 nits MSI GE76 Raider 12UHS
267 nits Razer Blade 17

 

در Asus Strix Scar 18 به دلیل پشتیبانی از Dolby Vision HDR و GameVisual utility قادر خواهید بود تا در صورت تمایل، تصویر خروجی صفحه نمایش را شخصی سازی کنید. دو نرم افزار فوق، نرم افزار هایی هستند که به شما اجازه تنظیم مدل ارائه تصویر در صفحه نمایش را می‌دهند، به این شکل که شما می‌توانید تصویر را تنظیم کنید تصویر چگونه ارائه شود. بیشتر کاربران نرم افزار Dolby را برای اینکار ترجیح می‌دهند، اما GameVisual نیز می‌تواند مثمر ثمر باشد، اگر که ترجیح شما با آن باشد.

جدا از اینکه کدامیک از این دو مورد را انتخاب کنید، تنظیمات Vivid همیشه یک انتخاب عالی می‌تواند باشد، چرا که رنگ‌ها را با بهترین کیفیت ارائه می‌دهد.

 

 

Asus Strix Scar 18 | کیفیت صدا

ما به شخصه طرفدار قرار گرفتن اسپیکر در زیر لپ تاپ هستیم، اما کیفیت صدایAsus Strix Scar 18 آنقدر خوب است که دیگر این موضوع اهمیتی پیدا نمی‌کند. با کمی کمک از طرف نرم افزار Dolby Atoms که به صورت آنبورد (onboard) در این لپ تاپ قرار گرفته است، چهار اسپیکر این لپ تاپ یک صدای خارق العاده به شما ارائه می‌دهند. پس از کمی بررسی بیشتر متوجه شدیم که اگر تنظیمات Dolby را روی حالت Dynamic قرار دهید، صدا را به بلندترین شکل دریافت خواهید کرد، در حالت Balanced بهترین حالت برای پخش موسیقی خواهد بود، و حالت Game حالت ایده‌آل برای استفاده به هنگام بازی کردن است.

درست است می‌توان به هنگام بازی از هدست های گیمینگ استفاده کرد، اما کیفیت اسپیکر های Asus Strix Scar 18 آنقدر عالی است که شاید دیگر نیازی به اینکار نباشد. چه در صدا کاراکتر‌ها به هنگام صحبت، چه صدای شلیک اسلحه‌ها و یا موزیک‌ها و ساندترک‌های خود بازی، همه و همه به شدت دقیق و با کیفیت عالی شنیده می‌شدند. نقطه جالب دیگری که بود، اسلحه‌ها هر کدام صدای خاص خودشان را داشتند، که به نوبت خود ویژگی جالبی است.

 

 

Asus ROG Strix Scar | کیبورد و تاچ ‌پد

راحتی کار با کیبورد و تاچ‌پد این لپ تاپ مثل آب خوردن است، بی زحمت و بی سختی. کیبورد آن واقعا اندازه بزرگ و کافی دارد. هیچ‌ وقت هم که  به نام پد نه نمی‌توان گفت. نحوه چیدمان کیبورد بسیار فضای مناسبی را برای کار در اختیار کاربر می‌گذارد. ایسوس تنها به این موارد بسنده نکرده و دکمه های مدیا را نیز در کیبورد آن قرار داده است. از آنجایی که در بعضی لپ تاپ ها پس از استفاده طولانی لپ تاپ داغ می‌شود و گرما روی سطح کیبورد نیز قابل مشاهد می‌شود و کار با لپ تاپ را سخت، ایسوس دریچه‌ ها و حفره‌ هایی در کیبورد Strix Scar 18 قرار داده است که کار خنک کاری را بسیار بهتر می‌کند، و دیگر سطح کیبوردتان به هنگام کار گرم نمی‌شود.

به سلیقه شخصی، ما خیلی طرفدار RGB هستیم، به نظر می‌رسد در این مورد ایسوس نیز با ما توافق نظر دارد چرا که از در رابطه با RGB لپ تاپ کم نمی‌گذارد. از خود کیبورد گرفته، تا کناره لپ تاپ و سمت جلوی لپ تاپ، همگی به دلیل پشتیبانی از تکنولوژی Aura Sync، قابلیت شخصی سازی شدن به سلیقه شما را دارند. به این طریق شما می‌توانید برای هر کلید یک رنگ انتخاب کنید. به علاوه اینکه می‌توانید الگوها و جلوه های رنگی دلخواه خودتان را تنظیم کنید.

کیبورد Asus ROG Strix Scar 18 با ابعاد 5.1 × 3.4 اینچی، حدود 10% بزرگ‌تر از کیبورد سایر لپ تاپ ها است. تاچ پد آن نیز عملکرد سریع و خوبی دارد و جستچر های عرضه شده در ویندوز ۱۱ را به خوبی اجرا می‌کند.

 

 

Asus ROG Strix Scar 18 | عملکرد گرافیکی و گیمینگ

تجربه بازی با این لپ تاپ واقعا لذت بخش است. Asus Strix Scar 18 یکی از اولین لپ تاپ هایی است بررسی ما است که مجهز به کارت گرافیک سری ۴۰۰۰ انویدیا می‌باشد. اول از همه از کارت گرافیک آن، Nvidia GeForce RTX 4090 و 16GB VRAM شروع می‌کنیم. با توجه به اینکه Strix Scar 18 از معماری متخص ایسوس استفاده می‌کند، ایسوس مدعی این است که «می‌تواند بزرگ‌ترین جهش نسل کنونی‌ کامپیوتر‌ها، از لحاظ داشتن «قدرت» و «بهینگی» در آن واحد باشد.»

با RTX 4090 تا 175W TGP (Total Graphics Power | حداکثر قدرت گرافیکی) را دریافت خواهید کرد. هرچقدر حداکثر قدرت گرافیکی بیشتر باشد، عملکرد بهتری دریافت خواهید کرد. اما اگر به این اندازه قدرت پردازشی راضی نبودید، RTX 4090 از تکنولوژی MUX switch پشتیبانی می‌کند، به این ترتیب شما می‌توانید کار پردازش را بین RTX 4090 و کارت گرافیک UHD خود لپ تاپ تقسیم کنید. در صورتی که مایل به این روش نباشید، می‌بایست در تغییر تنظیمات BIOS به دنبال راه چاره بگردید، که خب کاری نیست که هر گیمری تمایل به انجامش را داشته باشد. اما چیزی نهایتا در عمل اتفاق می‌افتد این است که تکنولوژی MUX کارت گرافیک یکپارچه را نادیده می‌گیرد و مسئولیت انجام پردازش های گرافیکی را به کارت گرافیک مجزا می‌دهد، به این صورت نهایت عملکرد قابل ارائه، ارائه می‌شود و گیمر تجربه بسیار بهتری از بازی خواهد داشت.

 

تجربه بازی | Assassin’s Creed: Valhalla (1920 × 1080)

با روزولوشن 1920 × 1080  
154 fps Asus ROG Strix Scar 18
92 fps Alienware X17
90 fps MSI GE76 Raider 12UHS
89 fps Razer Blade 17

 

خب، نوبتی هم که باشد نوبت بازی کردن و بررسی عملکرد لپ تاپ است. در Cyberpunk عملا هر تنظمیاتی که میشد ارتقاء داد را به ultra ارتقاء دادیم و هنوز فضای خالی VRAM داشتیم. با بازی بیشتر کماکان هیچ اثری از لگ و باگ مشاهده نکردیم و میانگین fps دریافتی ما 101 fps بود.

بر اساس بنچ مارک‌ها Strix Scar 18 در بازی Assassin’s Creed Valhalla توانسته است 154 fps در رزولوشن 1080p ارائه دهد، که خیلی بیشتر از میانگین 85 fps برای لپ تاپ های گیمینگ است. لپ تاپ های دیگری نیز در این بنچ مارک بودند، من جمله Blade 17، Alienware X17 و Raider، که همگی از پرفروش‌ های سال قبل بودند و از کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 3080 Ti استفاده می‌کنند این سه لپ تاپ نیز توانستند به ترتیب 89، 90 و 92 fps ارائه دهند. اگر با Strix Scar 18 در رزولوشن 2560 × 1600 بازی کنید، که رزولوشن پیش فرض لپ تاپ نیز هست، میانگین fps دریافتی‌تان به 199 کاهش پیدا می‌کند.

 

تجربه بازی Grand Theft Auto V (1920 × 1080)

با روزولوشن 1920 × 1080  
181 fps Asus ROG Strix Scar 18
107 fps Alienware X17
112 fps MSI GE76 Raider 12UHS
116 fps Razer Blade 17

 

بمانند تست Shadow of the Tomb Raider که ایسوس توانست امتیاز 181 fps را ثبت کند، و از میانگین 97 fps عملکرد بهتری ارائه دهد. Razer در جایگاه دوم قرار گرفت با ارائه 116 fps، MSI Blade در جایگاه سوم با ارائه 112 fps و Alienware در رتبه آخر با ارائه 107 fps قرار گرفت. در صورت بازی در رزولوشن پیش فرض نیز، با لپ تاپ ایسوس 124 fps دریافت خواهید کرد.

در یک بنچ مارک دیگر Strix Scar 18 توانسته در بازی Grand Theft Auto V (152 fps) ارائه دهد، که از میانگین fps ارائه شده در سایر لپ تاپ ها بیشتر است. در ادامه همین تست Raider (139 fps)، Blade 17 (133 fps) و Alienware X17 (129 fps) ارائه داده اند. اگر با Strix Scar 18 در رزولوشن پیش فرض بازی کنید، fps دریافتی‌تان به 132 کاهش خواهد کرد.

 

تجربه بازی | Far Cry (1920 × 1080)

با روزولوشن 1920 × 1080  
107 fps Asus ROG Strix Scar 18
87 fps Alienware X17
84 fps MSI GE76 Raider 12UHS
92 fps Razer Blade 17

 

در تستی که با بازی Far cry 6 انجام دادیم، fps دریافتی از Strix Scar 18 107 fps بود، که بسیار بهتر از میانگین 82 fps سایر لپ تاپ ها است. در ادامه همین تست نتایج به این صورت بودند؛ Blade 17 (92 fps)، Alienware X17 (74 fps)، Raider (84 fps). اگر رزولوشن پیش فرض برای بازی در Strix Scar 18 انتخاب کنید، fps دریافتی‌تان به 94 کاهش پیدا خواهد کرد.

در بازی Borderlands 3 نیز، لپ تاپ ایسوس توانست امتیاز 165 fps را ثبت کند، که مجددا از میانگین 90 fps سایر لپ تاپ ها، امتیاز بیشتری است. Raider، Blade 17 و Alienware X17 نیز توانستند به ترتیب 106 fps، 100 fps و 97 fps ارائه دهند. fps دریافتی به هنگام بازی در رزولوشن پیش فرض با Strix Scar 18 نیز 112 fps بود.

در آخر یک تست با بازی Red Dead Redemption انجام دادیم که در آن Asus ROG Strix Scar 18 (123 fps) ارائه داد، که باز از میانگین fps ارائه شده توسط سایر لپ تاپ ها که 71 fps باشد، بیشتر بود. Blade 17، Raider و Alienware X17 به ترتیب 84، 82 و 78 fps ارائه دادند.

 

 

Asus ROG Strix Scar 18 | عملکرد

در کنار سری ۴۰۰۰ انویدیا، برای اولین بار بود که با یکی از ۳۲ پردازنده نسل ۱۳ سری Raptor Lake از اینتل در Asus Strix Scar 18 بررسی انجام دادیم. انتظار می‌رود تازه ترین سری پردازنده های اینتل به اندازه سری های قبلی سریع باشند، ولی از آنها قدرت بیشتری ارائه دهند. در لپ تاپ Strix Scar 18 یک پردازنده 2.2GHz  Core i9-1399HX استفاده شده است. سری HX از پردازنده های اینتل پرچمدار پردازنده های این شرکت محسوب می‌شوند، با بهره گیری از ۸ هسته performance و ۱۶ هسته efficiency، تا 11% عملکرد بهتر در پردازش خطی / تکی و 49% عملکرد سریع‌تر در مولتی تسکینگ نسبت به مدل های قبلی ارائه می‌دهند. قابلیت اورکلاک دارند، بدین ترتیت شما می‌توانید حتی عملکردی بهتری نیز از آنها بگیرید.

صادقانه بگوییم، تقریبا هر کار سنگینی که به ذهنمان می‌رسید با Strix Scar 18 انجام دادیم، این غول پردازشی 32GB حافظه رم دارد. در یک پنجره بازی Cyberpunk 2077 در حال اجرا بود، هم زمان تب گوگل که شامل گوگل داکس، گوگل شیتس، فایل های ارائه، یوتیوب و استریم های توییچ بود، در حال اجرا بود؛ بعدا به این ترکیب فیس بووک، توییتر و چند وب سایت فروشگاه های آنلاین و وب سایت های خبری را اضافه کردیم، اما نهایتا دریغ از اینکه یک لگ و باگ مشاهده شود. به واقع پردازش این موارد ذکر شده برای Strix Scar 18 شامل هیچ زحمتی نبود.

بریم به سراغ بنچ مارک ها. Strix Scar 18 انگار واقعا قصد معمولی بودن ندارد. در مجله Geekbench که عملکرد کلی لپ تاپ مورد بررسی قرار می‌گیرد، این لپ تاپ ایسوس توانسته امتیاز 19,233 را ثبت کند. با ثبت این امتیاز اختلاف خود را با رقبا، که بهترین میانگین امتیاز ثبت شده از آنها 8533 بود، بیشتر هم کرد. سایر لپ تاپ های موجود در این بررسی مجهز به تازه ترین پردازنده عرضه شده اینتل، Intel Core i9-12900HK بودند. لپ تاپ های Raider و Alienware X17 توانستند به ترتیب امتیاز های 13,456 و 13,719 را ثبت کنند.Blade 17 نیز با پردازنده نسل دوازده Core i7-12800H خود توانست امتیاز 9,875 را ثبت کند.

عملکرد لپتاپ ایسوس scare 18

 

نمره Asus ROG Strix Scar 18 در Geekbench

امتیاز کسب شده برای پردازش های چند هسته‌ای  
19,233 Asus ROG Strix Scar 18
13,719 Alienware X17
13,456 MSI GE76 Raider 12UHS
9,875 Razer Blade 17

 

Strix Scar 18 یک ویدیو 4K با روزولوشن 1080p را توانست در مدت ۲ دقیقه و ۴۹ ثانیه ترسنکود کند. این عملکرد حدودا دو برابر سریع‌تر از میانگین زمان ۵ دقیقه و ۲۴ ثاینه‌ای است که سایر لپ تاپ ها موفق به ثبت آن شده اند. Raider توانست همین کار را در ۴ دقیقه و ۴۴ ثانیه انجام دهد. Alienware X17 در مدت ۴ دقیقه و ۴۵ ثانیه و Blade 17 نیز با کمی زمان بیشتر، توانست در مدت ۷ دقیقه و ۱۹ ثانیه کار را تمام کند.

مقایسه از لحاظ سرعت انتقال داده

سرعت انتقال داده  
1,885.8 MBps Asus ROG Strix Scar 18
2,268.2 MBps Alienware X17
1,774.5MBps MSI GE76 Raider 12UHS
1,239.9MBps Razer Blade 17

 

زمانی که ما تست سرعت انتقال داده را انجام دادیم، Asus Strix Scar 18 به لطف1TB SSD PCle Gen 4.0 NVMe که با پیکربندی RAID 0 ساخته شده است، امتیاز سرعت 1,885.5 MBps را ثبت کند. و این از میانگین سرعت 1,238.8MBps بیشتر است. Blade 17 با بهره گیری از 1TB SSD توانست سرعت 1,239.9MBps را ثبت کند، این در حالی است که Raider با یک حافظه 2TB M.2 NVMe PCle نسل ۴ موفق به ثبت سرعتی حدود 1,774.5MBps شد. اما نکته جالب این است که Alienware X17 با بهره گیری از یک حافظه 2TB M.2 PCle بهترین عملکرد را در بین این لپ تاپ ها نشان داد، با سرعتی نزدیک 2,268.2MBps.

 

Asus ROG Strix Scar 18 | طول عمر باطری

باطری‌اش نا امیدتان نمی‌کند. برای لپ تاپی با این حجم از قدرت و قطعات پر مصرف، باید یک منبع قوی لحاظ شود. البته Asus ROG Strix Scar 18 نقطه ضعف باطری را دارد. این لپ تاپ تنها ۴ ساعت و ۲۵ دقیقه ران تایم در بررسی ما ارائه داد، که از میانگین ۶ ساعت و ۳ دقیقه‌ای یک لپ تاپ گیمینگ کمتر است. هرچند از Raider با ۴ ساعت و ۵ دقیقه ران تایم عملکردش بهتر بود، اما از Alienware X17 که ۴ ساعت و ۳۱ دقیقه و Blade که ۶ ساعت و ۵ دقیقه ران تایم ارائه دادند، عملکردش بهتر نبود.

 

طول عمر باطری

طول عمر باطری  
۴ ساعت و ۲۶ دقیقه Asus ROG Strix Scar 18
۴ ساعت و ۳۱ دقیقه Alienware X17
۴ ساعت و ۵ دقیقه MSI GE76 Raider 12UHS
۶ ساعت و ۵ دقیقه Razer Blade 17

 

برای اینکه طول عمر باطری Asus Scar 18 در حالت گیمینگ را بسنجیم، یک اسکریپت اجرا کردیم و تصمیم گرفتیم آنقدر اجرا شود تا باطری کاملا خالی شود. نتیجه حاصل این شد که لپ تاپ ایسوس ۱ ساعت و ۲۳ دقیقه کار کرد، که فقط دو دقیقه از زمان ۱ ساعت و ۱۹ دقیقه‌ای Alienware X17 کمتر بود.

 

 

Asus ROG Strix Scar 18 | گرما

خارج از تلاش شما برای رد کردن مراحل سخت بازی مورد علاقه‌تان، لپ تاپ‌تان مداوم در تلاش است تا گرمای حاصل از کار کردن دستگاه را کنترل و آن را خنک نگه دارد. برای اینکار ایسوس دست به چند تغییرات زده است، اضافه کردن یک فن اضافه و داشتن در مجموع ۳ فن، به علاوه هیت سینک با سطح بزرگ‌تر، دو نمونه از این تغییرات است.

برای اینکه به صورت عملی عملکرد خنک کاری لپ تاپ را بسنجیم، در ابتدا برای مدت ۱۵ دقیقه بازی Cyberpunk 2077 را بازی کردیم تا نقاطی که در لپ تاپ شامل بیشترین گرما می‌شوند را شناسایی کنیم. نتیجه حاصله این شد که تاچ پد لپ تاپ، دمای ۷۹ درجه فارنهایت را ثبت کرد، و قسمت مرکزی کیبورد دمای ۹۱ درجه داشت. که هر دوی این دماها کمتر از حد استاندارد ۹۵ درجه‌ای هستند. منتها گرم‌ترین نقطه لپ تاپ دیگر شامل این قضیه نیست و این حد استاندارد را رد می‌کند، قسمت‌ زیرین لپ تاپ با گرمای ۱۲۳ درجه فارنهایت، گرم‌ترین قسمت لپ تاپ در تست بود.

پس از گذشت مدتی که به لپ تاپ برای خنک شدن دادیم، یک ویدیو ۱۵ دقیقه‌ای فول اسکرین را پخش کردیم، و سپس دوباره دما را اندازه گرفتیم. تاچ پد، کیبورد و قسمت زیرین لپ تاپ به ترتیب دما های ۷۴ و ۷۹ و ۸۴ درجه را ثبت کردند.

 

 

Asus ROG Strix Scar 18 | وب‌کم

صادقانه کمی تعجب آور و نا امید کننده بود؛ اینکه ببینیم یک لپ تاپ گیمینگ گران قیمت این چنینی وب‌کم 720pای دارد. اما با این وجود، شوتر یکپارچه این وب‌کم عملکرد خوبی در ثبت رنگ‌ها نشان داد.

 

 

Asus ROG Strix Scar 18 | نرم افزار و بحث گارانتی لپ تاپ

تمرکز اصلی ایسوس در این Scar 18، عملا بر روی ارائه نرم افزار گیمر محمر بوده است، نرم افزار هایی که از Armouray Crate ایسوس نیز قابل تهیه است. این نرم افزارها به شما اجازه تنظیم صفحه نمایش، عملکرد لپ تاپ و سرعت فن را می‌دهند. به علاوه گزینه‌های دیگری است که به شما امکان روشن کردن Win Key، فعال کردن یا غیر فعال ساختن تاچ پد و فعال کردن ساند افکت روشن شدن لپ تاپ به هنگام بوت شدن را می‌دهد. همچنین امکان ساختن اکانت را خواهید داشت، اکانت هایی که آنها را به بازی ها و برنامه هایی که استفاده می‌کنید وصل کنید. به علاوه برنامه My Asus را خواهید داشت که با آن می‌توانید تست های ایراد یابی، مشاهده وضعیت سلامت باطری و وضعیت گارانتی را ببینید. همچنین شما می‌توانید با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و درخواست اولویت بندی ترافیک اینترنت‌تان را بکنید.

سوای این موارد، نرم فازار های سوم شخص بمانند Dolby Access و Nvidia GeForce Experience را خواهید داشت، که به شما اجازه اولویت بندی ترافیک خط اینترنت و بهتر کردن تنظیمات برای تجربه بهتر بازی را به شما می‌دهد.

به غیر از نرم افزارها و ابزارهای پیش فرض خود ویندوز ۱۱، Strix Scar 18 تقریبا از هر نرم افزار از پیش نصب شده‌ای تهی است. برای امنیت لپ تاپ نیز، Strix Scar 18 یک بیمه ۳۰ روزه آزمایشی از Mcfee Livesafe خواهد داشت.

 

خلاصه کلام

«آمد، قوی آمد، هر چه بود برد، و حاظر است دوباره انجامش دهد.» خلاصه بررسی Asus ROG Srix Scar 18 را می‌توان اینطور بیان کرد. این لپ تاپ به واقع یک غول قدرتمند است که کار کردن با آن، چه شما گیم بازی کنید، چه فیلم و سریال ببینید و چه واقعا با آن کار حرفه‌ای انجام دهید، بسیار لذت بخش است. صفحه نمایش این لپ تاپ چشم‌تان را خیره خواهد کرد و کیفیت خارق العاده آن از یادتان نخواهد رفت، و این به لطف طراحی آینده نگرانه لپ تاپ در تمام قسمت هایش، و البته ال ای دی های قابل شخصی سازی شدن آن است. بعد از موضوع، شما مجذوب صدای لپ تاپ خواهید شد، که از اسپیکر چهارگانه آن خارج می‌شود.

اما از زیبایی و چشم نوازی طراحی لپ تاپ که بگذریم، قطعات قدرتمندی هستند که باید در نظرشان بگیریم. با وجود اینکه این لپ تاپ از سری Strix است – سری Strix سری میانرده لپ تاپ های ایسوس است – در رابطه با قدرت پردازشی آن، ایسوس ابدا کم نذاشته است. یک پردازنده Intel Core i9، با قابلیت اورکلاک و قدرتی محشر، در کنار یک کارت گرافیک Nvidia RTX 4090 که از تازه ترین هیولا های گرافیکی است در این لپ تاپ استفاده شده است تا شما از بابت قدرت آن، خیالتان راحت باشد. Asus ROG Strix Scar 18 اصلا لپ تاپی نیست که بشود دست کمش گرفت.

لبته نقطه ضعف هایی هست، وب‌کم 720pای و عمر باطری معمولی آن از من جمله این نقطه ضعف‌ها هستند که در مقابل نقطه ضعف اصلی مسئله مهمی به نظر نمی‌‌ رسند. نقطه ضعف اصلی این تاپ تاپ، قیمت آن است. 3,699$ ناقابل! با چنین قیمتی تقریبا از توان خرید اکثر گیمرها خارج خواهد بود، که کمی موضوع دلسرد کننده‌ای است؛ چرا که برای باور کردن حس خوب کار کردن و قدرت زیاد این لپ تاپ، فقط باید شخصا آن را امتحان کرد.

5/5 - (2 امتیاز)
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.