شیوه‌های جدید آموزش با هوش مصنوعی

هوش مصنوعی به زندگی روزمره ما تبدیل شده است و صنایع را به گونه‌ای تحت تاثیر قرار داده است که هرگز فکرش را نمی‌کردیم.
هوش مصنوعی نحوه کار و یادگیری ما را متحول کرده است. هوش مصنوعی در آموزش، امکانات جدیدی را برای فراگیران در تمام سنین باز کرده است.
تدریس خصوصی زبان ایتالیایی با استفاده از هوش مصنوعی امکان پذیر است، علاوه بر این یادگیری با آموزش خصوصی برای هر زبان دیگر با هوش مصنوعی بسیار کمک کننده و قابل توجه برای زبان‌آموزان است.

حتی آموزش ریاضی ابتدایی و اعداد با هوش مصنوعی برای کودکان در مدرسه قابل انجام است. در این راستا شرکت‌های EdTech اکنون در حال شخصی‌سازی تجربیات یادگیری، شناسایی شکاف‌های دانش و همچنین ارائه بازخورد هدفمند از طریق راه‌حل‌های آموزش الکترونیکی هستند. ادغام هوش مصنوعی و آموزش، مفهوم کاملاً جدیدی از یادگیری را در صنعت آموزش به ارمغان آورده است.

توسعه نرم افزار آموزش هوش مصنوعی متحول کننده روش‌های یادگیری سنتی است، و در بخش آموزش ثابت کرده که هم برای دانش‎‌آموز و هم برای معلم مفید است. ادغام این فناوری در سیستم آموزشی امروزی به طور اساسی روش دانش‌آموزان را در درک مفاهیم و کسب دانش تغییر می‌دهد.
علاوه بر این، فنآوری روشی را که معلمان برای آموزش استفاده می‌کردند، تغییر داده است. آنها اکنون می‌توانند از نمونه‌های واقعی برای تسهیل یادگیری بهتر و سریعتر دانش‌آموزان استفاده کنند.
اگر هوش مصنوعی از حداکثر پتانسیل خود استفاده شود، بدون شک می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر حوزه آموزش بگذارد.

بیایید عمیق‌تر شویم و شروع به بررسی چند روش قابل توجه از هوش مصنوعی در تغییر صنعت آموزش کنیم.

آینده یادگیری

هوش مصنوعی امکان مکالمه در آموزش، مانند چت بات‌ها و معلمان مجازی، کمک سریع را فراهم می‌کند و یادگیری مستقل را ترویج می‌کند.

 چت بات‌های هوش مصنوعی، برای آموزش مناسب بوده و روش یادگیری دانش‌آموزان را متحول می‌کنند. این ربات‌های گفتگو با زبان طبیعی، پشتیبانی فوری و شخصی‌سازی شده را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کنند و به سؤالات آنها پاسخ می‌دهند و آنها را در فرآیند یادگیری راهنمایی می‌کنند.

ایجاد تجارب یادگیری تعاملی و جذاب به دانش‌آموزان اجازه می‌دهد تا مفاهیم را راحت تر درک کنند و اطلاعات را بهتر بیاموزند.

در این راستا پیش‌بینی می‌شود که بازار آموزش هوش مصنوعی تا سال 2027 از 20 میلیارد دلار عبور کند. همچنین انتظار می‌‍رود درآمد جهانی بازار آموزش الکترونیکی تا سال 2023 به 166.60 میلیارد دلار افزایش یابد.

کاربرد و مزایای هوش مصنوعی در آموزش

هوش مصنوعی در آموزش مزایای متعددی ایجاد و وظایف مختلف را ساده می‌کند همچنین فرآیند یادگیری را بدون دردسر می‌کند.

 بیایید به چند نمونه از محبوب‌‍ترین ویژگی‌های هوش مصنوعی در آموزش نگاه کنیم

  1. یادگیری شخصی

همه دانش‌آموزان به صورت به یک شکل با دانش سازگار نیستند. برخی به سرعت یاد می‌گیرند، در حالی که برخی نیاز به زمان بیشتری برای یادگیری دارند. همچنین از منظر اقتصادی باید در نظر گرفت که شاید قیمت تدریس خصوصی زبان انگلیسی آنلاین برای شاگرد قابل پرداخت است یا خیر؟

سیستم آموزشی مرسوم فاقد مفهوم یادگیری سفارشی و منحصر به فرد برای هر دانش‌آموز است. اینجاست که هوش مصنوعی در آموزش به کمک می‌آید.

هوش مصنوعی در بخش آموزش تضمین می‌کند که آموزش برای هر فردی شخصی سازی شده است. برنامه‌های سفارشی‌شده یادگیری مؤثر را ارتقا می‌دهند و بر نیازهای هر فرد تمرکز می‌شوند.

  1. مدیریت و سازمان‌دهی آموزش

بر اساس تحقیقات تیم دانش سایت استادسلام، هوش مصنوعی، می‌تواند تکالیف را بررسی کند، تست‌ها را درجه‌بندی کرده و مقالات تحقیقاتی را سازماندهی کنند. علاوه بر این می‌تواند گزارش‌ها را حفظ کرده ارائه‌ها و یادداشت‌هایی را تهیه کنند و سایر وظایف را مدیریت کنند. هوش مصنوعی با خودکار کردن فعالیت‌های روزمره، محیط یادگیری را آگاه‌تر و سازنده‌تر می‌کند.

  1. تولید محتوای هوشمند برای معلم

هوش مصنوعی در آموزش به معلمان و کارشناسان تحقیقاتی کمک می‌کند تا محتوای نوآورانه‌ای برای آموزش و یادگیری دانش‌آموزان خود ایجاد کنند.

  1. دسترسی سازگار برای همه

با دسترسی کامل به اطلاعات، این امکان برای کاربران فراهم شده است که از مزایای هوش مصنوعی در آموزش استفاده کنند. یک نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از 60٪ از مشاغل آموزشی به توسعه برنامه آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی نیازمند هستند.
همچنین هوش مصنوعی نقشی حیاتی در آموزش به مخاطبان دارای مشکل بینایی یا شنوایی دارد. ابزارهای مبدل مبتنی بر هوش مصنوعی مانند Presentation Translator زیرنویس‌های بلادرنگ را برای سخنرانی‌های مجازی ارائه می‌کنند.

هوش مصنوعی در پلتفرم های زیر استفاده شده است:

گوگل کلاس روم

Google Classroom یک ابزار شناخته شده است که از هوش مصنوعی استفاده کرده و مثلا به معلم خصوصی ریاضی آنلاین اجازه می‌دهد تا وظایف را طراحی و تعیین کند، بازخورد بدهند و تعاملات کلاس را به طور مؤثر کنترل کنند، در سایت

Google Translate و Google Scholar 

Google Translate  و Google Scholar نیز ابزارهای قدرتمندی هستند که تجربه یادگیری و تحقیق را برای دانش‌آموزان و مربیان را بسیار جذاب می‌کند. با Google Translat ، موانع زبان حل شده است، زیرا Google Translate ترجمه به هر زبانی را ممکن کرده است و ترجمه متنون را با سرعت بالا ارائه می‌کند.

همچنین Google Scholar از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل و فهرست‌بندی مقالات علمی، مقالات تحقیقاتی و منابع دانشگاهی استفاده می‌کند و یافتن منابع مرتبط و معتبر برای مطالعات خود را برای دانشجویان، محققان و مربیان آسان‌تر می‌کند.

Duolingo

اپلیکیشن معروف یادگیری زبان Duolingo از هوش مصنوعی برای  آموزش زبان‌آموزان استفاده می‌کند و توسعه زبان را انعطاف پذیر کرده است.
سیستم‌های هوش مصنوعی پیشرفت دانش‌آموزان را نظارت می‌کنند و متناسل با فرد محتوای دوره را در صورت لزوم تغییر می‌دهند .این نرم افزار درس‌های فردی، تمرینات واژگان و آزمون های تعاملی را برای پشتیبانی از زبان آموزان ارائه می‌دهد. برای کمک به یادگیری کارآمد زبان، هوش مصنوعی امکان تشخیص گفتار، تلفظ و ایجاد مطالب را در این اپ ایجاد کرده است.

Coursera 

Coursera از هوش مصنوعی جهت تحول در آموزش آنلاین استفاده می‌کند. با توصیه‌های شخصی، ارائه مسیرهای یادگیری مناسب و ارزیابی های خودکار، پیشنهادات به موقعی را کاربران ارائه می‌کند. تیم دانش استادسلام نیز از پیاده سازی این الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده می کند که از ترجیحات کاربر و داده‌های یک فرد با تجزیه و تحلیل دوره‌های مرتبط را پیشنهاد می‌کنند. این ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی تجربه یادگیری را افزایش می‌دهند و در نهایت تعامل و نتایج را در آموزش آنلاین بهبود می‌بخشند.

مزایای ادغام هوش مصنوعی در سیستم آموزشی چیست؟

  • برنامه‌های شخصی سازی شده با توجه به نیازهای هر دانش آموز

  • افزایش انگیزه و مشارکت در بین دانش آموزان

  • تجزیه و تحلیل داده ها در خصوص پیشرفت و عملکرد دانش آموزان

  • پلتفرم‌هایی برای یادگیری تطبیقی که مطالب را با توجه به استعداد دانش‌آموز تغییر می‌دهد

  • ایجاد فرآیندهای یادگیری کارآمد و برنامه ریزی مناسب

  • ایجاد محیط‌های یادگیری فراگیر و تعاملی

  • تشخیص زودهنگام چالش‌های یادگیری و اقدام سریع

  • افزایش دسترسی آموزشی مانند سایت تدریس استادسلام از طریق آموزش آنلاین

امتیاز کاربران
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.