راحت ترین طرز تهیه پیتزا مخلوط به همراه نکات تکمیلی

صوفیکو یکی از بزرگ ترین فروشگاه های پخش عمده مواد غذایی است. از مهم ترین خدمات این فروشگاه فروش مواد غذایی هم به صورت عمده و هم جزئی می باشد. بیشتر رستوران ‌ها، فروشگاه‌ ها و خانوارهای بزرگ تمایل به خرید عمده مواد غذایی خود دارند چرا که خرید عمده صرفه اقتصادی دارد. شما می توانید با مراجعه به سایت اینترنتی صوفیکو یا با مرجعه حضوری در مشهد سفارش مواد اولیه هر نوع غذایی را ثبت کنید و در اسرع وقت درب منزل تحویل بگیرید.

سایت صوفیکو در این مطلب به آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مخلوط پرداخته است. در ادامه با ما همراه باشید.

در طرز تهیه پیتزا مخلوط، می‌توان با ترکیب‌ های مختلفی از جمله نظیر گوشت سوسیس، کالباس خرد شده، قارچ تازه یا کنسرو شده، فلفل دلمه ‌ای، زیتون، پپرونی، پیاز، ماهیچه ‌های گوسفندی، و حتی ذرت و آناناس به عنوان تاپینگ‌های اضافی، طعم دلخواه خود را به این پیتزا اضافه کنید. هر کس می ‌تواند با انتخاب مواد مورد علاقه خود، پیتزای مخلوط را به سبک دلخواه خود سفارش دهد.

 

مواد اولیه پیتزا مخلوط

پیتزای مخلوط که به عنوان “پیتزای عالی” نیز شناخته می شود، یک نوع پیتزای محبوب است که ترکیبی متنوع از مواد تشکیل دهنده دارد. در حالی که رویه های خاص می تواند بر اساس ترجیحات شخصی و منطقه ای متفاوت باشد، در ادامه برخی از مواد معمولی که اغلب در طرز تهیه پیتزا مخلوط یافت می شوند آورده شده است:

  • سس گوجه فرنگی: یک سس پیتزای کلاسیک مبتنی بر گوجه فرنگی پایه اکثر پیتزاهای مخلوط را تشکیل می دهد.
  • پنیر پیتزا: پنیر پیتزا رنده شده معمولاً برای ایجاد رویه پنیری و خوش رنگ استفاده می شود.
  • پپرونی: سوسیس پپرونی برش خورده طعم تند و خوش طعمی به پیتزا می دهد.
  • سوسیس: سوسیس، اعم از ملایم یا تند
  • فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای خلال شده، ترکیبی از سبز، قرمز و زرد می تواند، پیتزای شما را خوشرنگ و شیرینی ایجاد کند.
  • پیاز: پیازهای نازک خرد شده، معمولاً پیازهای سفید یا قرمز، طعم تند و کمی شیرین به آن اضافه می کنند.
  • قارچ: قارچ های ورقه شده، طعمی فوق العاده به پیتزا می بخشند.
  • زیتون سبز و سیاه: برای طعم بیشتر استفاده می شود.
  • گوجه‌فرنگی خرد شده: گوجه‌فرنگی تازه خرد شده می‌تواند تازگی و آبدار بودن پیتزا را افزایش دهد.
  • بیکن یا ژامبون: بیکن یا ژامبون خرد شده طعم دودی ایجاد می کند.
  • ریحان تازه: چند برگ ریحان تازه را می توان برای طراوت دادن به پیتزا اضافه کرد.
  • پونه کوهی و فلفل قرمز خرد شده: این ادویه ها اغلب برای طعم و ادویه بیشتر اضافه می کنند.

به یاد داشته باشید که ترکیب و مقدار مواد در طرز تهیه پیتزا مخلوط می تواند به طور گسترده ای بر اساس ترجیحات شخصی متفاوت باشد. با خیال راحت پیتزای مخلوط خود را با مواد مورد علاقه خود سفارشی کنید تا پیتزای متناسب با ذائقه شما ایجاد شود.

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • آرد: 3 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • خمیر مایه: 1 قاشق غذا خوری
  • شکر: 4 قاشق غذا خوری
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذا خوری
  • شیر ولرم: 1 پیمانه

 

مواد لازم پیتزا مخلوط

  • خمیر پیتزا: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
  • گوشت چرخ کرده: 100 گرم
  • سینه مرغ: 100 گرم
  • قارچ: 200 گرم
  • ذرت: 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای رنگی: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • گوجه: 1 عدد
  • سس پیتزا: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن و پاپریکا: به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • روغن: به میزان لازم
  • زیتون: به میزان لازم

 

مراحل طرز تهیه خمیر پیتزا مخلوط

مرحله اول:

در طرز تهیه پیتزا مخلوط بهتر است ابتدا خمیر را تهیه کنید. اگر فرصت و زمان کافی برای تهیه خمیر ندارید می توانید از خمیرهای نیمه آماده استفاده کنید. در یک کاسه مناسب یک لیوان شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و حدود یک ربع مخلوط را استراحت دهید.

مرحله دوم:

بعد از گذشت مدت زمان مشخص شده مواد روغن مایع، تخم ‌مرغ، نمک و باقی ‌مانده شکر به مخلوط، اضافه کنید و مجدد همه مواد را هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند و بافت یکدستی به وجود بیاید.

مرحله سوم:

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط، آرد را الک کنید. الک کرن آرد را سه مرتبه انجام دهید. بعد از آن به تدریج و به آرامی آرد الک شده را مخلوط مرحله اول اضافه کنید و کم کم با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.

مرحله چهارم:

در این مرحله خمیر را به خوبی ورز دهید و سپس ظرف حاوی خمیر را با چندین لایه پارچه بپوشانید تا محیطی گرم برای آن ایجاد شود و حدود یک ساعت استراحت دهید تا خمیر به عمل بیاید.

مرحله پنجم:

در مرحله پنجم در طرز تهیه پیتزا مخلوط بعد از آماده شدن خمیر، روی سطح کارتان آرد پاشی کنید و خمیر را روی آرد پاشیده شده قرار دهید، سپس کمی آرد هم بر روی خمیر بپاشید. بعداز آن، با دست خمیر را به دقت پهن کنید تا کاملاً نرم و لطیف شود.

مرحله ششم:

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت از آن را به صورت گلوله‌های کوچک شکل دهید. سپس روی سطح صافی آرد بریزید و خمیرها را روی سطح بگذارید. با استفاده از وردنه، آن‌ها را باز کنید و به شکل دلخواه خود فرم دهید. سینی فر را چرب کرده خمیر را روی سینی بگذارید و به آن شکل دهید.

مرحله هفتم:

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط مجدد خمیر را 20 دقیقه استراحت دهید.

 

طرز تهیه مواد پیتزا مخلوط خانگی

مرحله اول:

برای تهیه مواد پیتزا، ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و با مقداری روغن، نمک، فلفل، و زعفران سرخ کنید. سپس کنار بگذارید. اگر از رژیم خاصی پیروی می کنید می توانید سینه مرغ را آب پز کنید.

مراحل طرز تهیه خمیر پیتزا مخلوط

مرحله دوم:

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط ابتدا یک پیاز متوسط را پوست بگیرید و آن را خلالی برش دهید و با روغن سرخ کنید تا پیازها سبک شوند.

مرحله سوم:

گوشت چرخ شده را به پیازی که نیمه سرخ شده است اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت چرخ کرده به‌ طور کامل سرخ شود. سپس ادویه‌هایی که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پاپریکا هستند را به گوشت اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله چهارم:

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط قارچ ها را شسته و حلقه حلقه کنید.

مواد لازم پیتزا مخلوط

مرحله پنجم:

فلفل دلمه ای رنگی را چند برش بزنید و آن ها را نگینی خرد کنید.

مرحله ششم:

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط گوجه فرنگی را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله هفتم:

طرز تهیه مواد پیتزا مخلوط خانگی

در این مرحله باید سس مخصوص پیتزا یا سس کچاپ را بر روی خمیر پخش کنید.

مرحله هشتم:

بعد از پخش کردن سس کچاپ بر روی خمیر، نوبت اضافه کردن گوشت چرخ شده است. آن را بر روی خمیر پخش کنید و سپس به صورت پراکنده قطعات مرغ سرخ شده یا مرغ آب پز شده بر روی گوشت چرخ شده اضافه کنید.

مرحله نهم:

طرز تهیه پیتزا مخلوط

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط دیگر مواد را که شامل قارچ، ذرت، فلفل دلمه‌ای، گوجه، و زیتون هستند، را به صورت پراکنده روی خمیر پیتزا پخش کنید.

مرحله دهم:

ادویه‌ها که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن هستند، را روی مواد بپاشید. سپس مقدار پنیر پیتزای مورد نظر خود را روی مواد بریزید، میزان پنیر پیتزا به دلخواه شماست.

پیتزا را به مدت 20 الی 25 دقیقه درون فر از قبل گرم شده بگذارید. بعد از مدت زمان طی شده با سس دلخواه نوش جان کنید.

 

آرد مناسب برای خمیر پیتزا چه نوع آردی است؟

این طرز تهیه پیتزا مخلوط می ‌تواند با استفاده از آرد نان یا آرد همه ‌منظوره اجرا شود. آرد نان دارای سطح بالاتری از پروتئین است و باعث ایجاد گلوتن بیشتری می ‌شود که اثر مستقیمی بر کشش خمیر و ایجاد پوسته تردتر دارد. بهتر است آرد خود را وزن کنید تا اطمینان حاصل شود که نتیجه نهایی به تناسب انتظارات شما خواهد بود.

 

خمیر مایه چطور عمل می آید؟

همان طور که قبلاً اشاره کردیم، خمیر پیتزا از مخمر ساخته می ‌شود. مخمر قدیمی یا به عبارت دیگر مخمر “مرده” ممکن است بی ‌اثر باشد و نتواند کار را به درستی انجام ندهد. بنابراین، تاریخ انقضای مخمر موجود در بسته باید حتماً بررسی شود. اگر مخمر پس از حدود ۵ دقیقه از افزودن آب شروع به کف کردن نکند، احتمالاً مخمر مرده است و بهتر است از یک مخمر جدید و فعال استفاده کنید.

 

آیا باید خمیر پیتزا را در یخچال نگهداری کرد؟

البته لزومی نیست حتماً اجازه دهید که خمیر پیتزا یک شب (یا حتی تا ۴۸ ساعت) در یخچال قرار بگیرد. اما این کار می‌ تواند به بهبود طعم آن کمک کند و علاوه بر آن، باعث ایجاد حباب ‌های هوای بیشتری در خمیر می ‌شود که هنگام پختن پیتزا به آن پف می‌دهد. در صورتی که از این روش استفاده می‌کنید، بهتر است یک ساعت قبل از استفاده، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد.

 

نکات مهم دمای فر در طرز تهیه پیتزا مخلوط

در دستیابی به پیتزای کاملاً ترد و ایده‌آل، حرارت بالا در فر اهمیت دارد. برخی رستوران‌ ها غذاهای خود را در دمای بیش از ۴۵۰ درجه سانتیگراد است می پزند. اما در خانه، فری با دمای تقریبی ۲۳۰ درجه سانتیگراد نیز می‌تواند نتایج عالی داشته باشد. تنها مطمئن شوید که فر را به اندازه کافی از قبل گرم کرده باشید تا پیتزا به درستی پخته شود.

 

نکات و ترفندهای مهم در طرز تهیه پیتزا مخلوط

با رعایت نکات ساده زیر یک پیتزای حرفه ‌ای و بی ‌نظیر خواهید داشت.

  1. دمای مناسب برای ور آمدن خمیر حدود ۲۵ تا ۲۷ درجه سانتیگراد است و این دما به ایده‌آل برای خمیر می‌رسد. یک روش برای رسیدن به این دما این است که کاسه خمیر را درون یک فر خاموش قرار دهید. اما بهتر است یک حوله مرطوب را روی کاسه قرار داده تا خمیر در یک محیط کاملاً مناسب حجیم شود.
  2. درطرز تهیه پیتزا مخلوط، بهتر است از نمک بدون ید استفاده کنید. نمک سفره در کل اغذیه با ید غنی می‌شود که ممکن است طعم تلخی را در غذاها ایجاد کند.
  3. حتماً از موزارلا تازه برای تهیه پیتزا استفاده کنید. البته اگر تمایل دارید، می‌توانید انواع دیگر پنیرها مانند چدار، پارمسان، بلوچیز، دودی و حتی فتا را هم به پیتزا اضافه کنید.

 

گرم کردن پیتزا

برای پخت پیتزای سرد، آن را روی یک سینی با لبه قرار دهید و سپس آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید. فویل از خشک شدن پیتزا جلوگیری می‌کند. اما سعی کنید فویل را به شکل یک خیمه بر روی پیتزا بگذارید تا به بالای پیتزا نچسبد. سینی حاوی پیتزا را در طبقه پایینی فر قرار دهید و فر را روی دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. این روش پخت، اگر چه کمی وقت ‌گیر است، بهترین راه برای بازگرداندن پیتزا به بافت و قوام اصلی آن است.

 

میزان کالری پیتزا مخلوط

بعد از آموزش تمام نکات طرز تهیه پیتزا مخلوط، نگاهی به جدول ارزش غذایی آن می‌اندازیم.

  • کالری: 190 کالری
  • کربوهیدرات: ۲۷ گرم
  • پروتئین: ۸ گرم
  • چربی: ۵ گرم
  • کلسترول: ۱۱ میلی‌گرم
  • سدیم: ۴۵۳ میلی‌گرم
  • پتاسیم: ۱۲۳ میلی‌گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • قند: ۲ گرم
  • ویتامین C :1 میلی‌گرم
  • کلسیم:  ۷۹ میلی‌گرم
  • آهن: ۲ میلی‌گرم
امتیاز کاربران
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.